Samsunspor 2-0 Rams Başakşehir

Trendyol Süper Lig'de 3. haftaya ait erteleme maçında Samsunspor evinde Rams Başakşehir'i 2-0 mağlup etti.

Trendyol Süper Lig'de 3. haftaya ait erteleme maçında Samsunspor evinde Rams Başakşehir'i 2-0 mağlup etti.

İlk yarıda iki takım da gol pozisyonu bulmakta sıkıntı yaşarken gol sesi çıkmadı ve devre arasına 0-0'lık eşitlikle girildi.

İkinci yarı da yavaş başlarken Rams Başakşehir gole çok yaklaştı ancak golü ev sahibi 65. dakikada Marius Mouandilmadji ile buldu.

İkinci gol de 72. dakikada Rick Van Drongelen'den geldi ve skor 2-0 oldu.

Geriye kalan dakikalarda başka gol çıkmazken Samsunspor maçı 2-0 kazandı ve puanını 9 yaptı, Rams Başakşehir ise 10 puanda kaldı.

Maçtan öne çıkan pozisyonlar:

20. dakikada Berkay net fırsattan yararlanamadı ve topu dışarı gönderdi. İzlemek için tıkla

60. dakikada Zeki Yavru boş kale önünde yaptığı müdahale ile golü önledi. İzlemek için tıkla

65. dakikada Samsunpor 1-0 öne geçti. Bola'nın uzun pasında ceza sahası çizgisi üzerinde topla buluşan Moundilmadji, rakibinden sıyrıldıktan sonra meşin yuvarlağı plase bir vuruşla filelere gönderdi. İzlemek için tıkla

72. dakikada ev sahibi takım farkı 2'ye çıkardı. Samsunspor'un takımın kazandığı köşe atışını Zeki Yavru kullandı. Bu futbolcunun altıpas içine ortasına iyi yükselen Van Drongelen kafayla topu ağlarla buluşturdu. 2-0 İzlemek için tıkla

78. dakikada Emre Kılınç çaprazdan vurdu kaleci başarılı oldu.  İzlemek için tıkla

90. dakikada Holse bir kez daha kaçırdı.  İzlemek için tıkla!

Samsunspor: 2 - RAMS Başakşehir: 0

Stat: Samsun Yeni 19 Mayıs

Hakemler: Direnç Tonusluoğlu, Candaş Elbil, Emir Eray Eyisoy

Samsunspor: Okan Kocuk, Bola, Van Drongelen, Satka, Zeki Yavru (Dk. 75 Schinder), Celil Yüksel, Bennasser, Emre Kılınç (Dk. 87 Soner Gönül), Ntcham (Dk. 64 Muja), Holse, Moundilmadji (Dk. 87 Dimata)

RAMS Başakşehir: Muhammed Şengezer, Duarte (Dk. 51 Kemen), Ousseynou Ba, Opoku, Lima, Onur Ergün (Dk. 76 Djalo), Deniz Türüç, Crespo (Dk. 69 Figueiredo), Berkay Özcan (Dk. 76 Berat Özdemir), Davidson (Dk. 69 Serdar Gürler), Piatek

Goller: Dk. 65 Moundilmadji, Dk. 72 Van Drongelen (Samsunspor)

Sarı kartlar: Dk. 34 Zeki Yavru, Dk. 68 Emre Kılınç, Dk. 76 Moundilmadji, Dk. 90+3 Celil Yüksel, Dk. 90+6 Bola (Samsunspor), Dk. 48 Duarte, Dk. 90+6 Berat Ayberk Özdemir (RAMS Başakşehir)

KAYNAK: BEINSPORT

Bakmadan Geçme