Şampiyon Gençlerle Bir Araya Geldi

Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü

Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen Bakanlık Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından koruma altındaki çocuklara yönelik düzenlenen 7.Türkiye Badminton Şampiyonasında ilimizi temsil ederek şampiyon olan Abdul Samet Tekedereli, Azra Gül Özcan ve dereceye giren sporcuları makamında ağırlayarak hediye takdim etti.
Bakanlık Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından koruma altındaki çocuklara yönelik düzenlenen 7.Türkiye Badminton Şampiyonasına Malatya’yı temsil eden  ve kuruluşlarımızda kalan Abdul Samet Tekedereli Tek erkelerde ve çift erkelerde Türkiye Birincisi, Azra Gül Özcan Tek Kızlarda Türkiye Birincisi çift kızlarda Türkiye Üçüncüsü, Hasan Can Çift Erkelerde Türkiye Birincisi, Kaan Demirok Çiftlerde Türkiye Üçüncüsü, Damla Kılınç Çift Kızlarda Türkiye Dördüncü, Elanur Kömürcü Çift Kızlarda Türkiye Onikincisi olan sporcuları ağırladı.
MALATYA’MIZI ÖZVERİYLE VE LAYIKIYLA TEMSİL ETTİLER
İl Müdürlüğü toplantı salonunda sporcularla bir araya gelen İl Müdürü Galip Sökmen dereceye giren sporcuları kutlayarak “Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz tarafından 7’ncisi düzenlenen Türkiye Badminton Şampiyonasında MİAD Çocuk Evleri Sitemiz ve Malatya Çocuk Evleri Sitemizden yarışmaya katılan gençlerimiz Malatya’yı layıkıyla temsil ederek bugün ilimize döndüler. Ben bu başarıyı gösteren çocuklarımıza ve gençlerimize başarılarından dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.  Bu başarılı gençlerin yetişmesinde emeği geçen başta kuruluş müdürlerimize ve yarışmada evlatlarımıza eşlik eden kuruluştaki sorumlu öğretmenlerimize ve Çocuk Hizmetlerinden Sorumlu İl Müdür Yardımcımıza ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ederim. Gönül isterdi ki daha fazla başarılarla Malatya’mızı taçlandıralım. Ama Türkiye genelinde yapılan bu yarışmada azımsanamayacak bir şekilde de bir başarıyla döndüler. Malatya’mızı özveriyle temsil edip ve layıkıyla da döndükleri için çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum. Bu başarıda emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.
OLİMPİYATLARDA ALTIN MADALYAYI ŞEHRİME GETİRMEK İSTİYORUM
Çok mutlu ve gururlu olduğunu kaydeden tek erkelerde ve çift erkelerde Türkiye Birincisi evladımız Abdul Samet Tekedereli de “Türkiye Badminton Şampiyonasında güzel derecelerle döndük. Bu yüzden çok mutlu ve gururluyum. Bizim bu başarımızda emeği geçen müdürlerim ve hocalarıma teşekkür ederim. İleride inşallah Avrupa olimpiyatlarında da altın madalyayı şehrime getirmek istiyorum.”

Bakmadan Geçme