Salaklar Sofrası Tiyatro Gösterimi

Salaklar Sofrası Tiyatro Gösterimi

Sabancı Kültür Merkezinde 17 Kasım Pazar günü sahnelecek olan Salaklar Sofrası şimdiden Malatya’da büyük yankı uyandıracak.

Tiyatro sevenlerin büyük bir heyecanla beklediği Salaklar Sofrası adlı oyun 17 Kasım Pazar günü iki seans olarak gösterime sunulacak. 16.00 ile 20.00 arası sahnelecek olan  tiyatro gösterimi için bilet satış yerleri ise belirlendi. D&P Parfüm, Hanzade Konağı, Mualla Çikolata, Paradox Sanat ve düşünce kulübünde satışa sunulan biletlerin şimdiden tükendiği ve biletlerin ise sadece 20 TL den satışa sunulduğu açıklandı.

Salaklar Sofrası  adlı Tiyatro gösterrimi kısaca, “Fransız yazar Francis VEBER’ in kaleme aldığı, Fransız farsının önemli örneklerinden bir tanesi olan ‘’SALAKLAR SOFRASI’’  adlı oyun, kendini üst tabakadan gören bir grup adalarına salaklar sofrası dedikleri bir oyun oynarlar. Bu oyunun tek kuralı yanlarında bir salak getirmektir. Her hafta bir evde toplanıp getirdikleri salaklarla eğlenmeyi amaçlarlar. Yayın evi sahibi TOLGA salaklar sofrasına katılmak için çağırdığı vergi memuru ABİDİN GÜLEK’ i evinde bekler. Şans odur ki TOLGA o gün beli tutulduğu için yemeğe katılamayacaktır. Tolganın evine gelen ABİDİN GÜLEK’ in tek istediği zor durumda olan TOLGA ‘ya yardım etmektir ama işler pekte istediği gibi gitmez. Durum komedisinin en güzel örneklerinden bir tanesi olan bu oyun izleyenlere acaba gerçek salak kim dedirtecek.”

Bakmadan Geçme