• Haberler
  • Spor
  • Şahin Altunok'ta Yeni Malatyaspor Başkanlığına Aday

Şahin Altunok'ta Yeni Malatyaspor Başkanlığına Aday

Şahin Altunok

Şahin Altunok'ta Yeni Malatyaspor Başkanlığına Aday olduğunu yazı açıklama ile kamuoyuna bildirdi. Altunok açıklamadında;

"Yeni Malatyaspor’a gönül vermiş değerli kardeşlerim. Malumunuz üzere, bu hafta Pazar günü kulübümüzün geleceğini belirleyecek olan çok önemli bir kongre gerçekleştireceğiz. Yeni Malatyaspor’umuzun yeniden dirilişi için eski günlerine daha güçlü bir şekilde dönebilmesi için şahsım olarak Yeni Malatyaspor Kulübü başkanlığına aday olma kararı almış bulunmaktayım. Kulübümüzün içerisinde bulunduğu bu zorlu süreçleri; bilgi, birikim ve azmimizle aşabileceğimizi, Yeni Malatyaspor’umuzu hak ettiği yerlere getirebileceğimizi düşünmenin de ötesinde gerçekleştirebileceğimize inanıyoruz.

Kuracağımız ekibimizle birlikte, şehrimize yeni bir futbol vizyonu getirebilmek, aşılamayan tabuları aşmak, yapılamaz denilenleri yapmak için gayret edeceğiz. Küskünleri barıştıracak, kırılan kalpleri onaracağız. Şehrimizin tüm paydaşlarıyla ortak bir akılla hareket edecek, Yeni Malatyaspor’umuzun menfaatlerini her şeyin üstünde tutacağız.

Tek gayemiz kulübümüzü küllerinden yeniden doğmasını sağlamak. Nasıl ki şehrimiz yeniden inşa ediliyorsa, aynı kararlılıkla Yeni Malatyaspor’umuz da yeniden inşa edilecek. Bu inşa sürecinde Çöşnük’te oturan kardeşimizde bizimle beraber olacak, Taştepe’de oturan kardeşimizde, Fahri Kayahan’da oturanda, Akçadağ’da oturan, Yazıhan’da oturan kardeşlerimizde bizlerle beraber olacak. Dünya genelinde yaşayan yaklaşık 3 milyon Malatyalı kardeşimizle beraber yürüyeceğiz. Çünkü biz biliyoruz ki birlik olursak beraber olursak altından kalkamayacağımız hiçbir şey yok. Bu güç biz Malatyalılar da var. Sporun birleştiren, ayrıştırmayan noktasında tüm paydaşlarımızla beraber hareket edecek, üzerimize düşeni değil kat kat daha fazlasını yapmak için gayret edeceğiz." dedi.

 

Bakmadan Geçme