• Haberler
  • Gündem
  • Sadıkoğlu: 'Girişimlerimiz olumlu sonuç verdi, TMO taban fiyat açıkladı'

Sadıkoğlu: 'Girişimlerimiz olumlu sonuç verdi, TMO taban fiyat açıkladı'

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Kuru Kayısıda taban fiyat açıklaması yaparak ürün alımı yapacağını Tarın ve Orman Bakanlığı'nın sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Kuru Kayısıda taban fiyat açıklaması yaparak ürün alımı yapacağını Tarın ve Orman Bakanlığı’nın sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Alınan karar için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal’a teşekkür eden Malatya TSO Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Depremden büyük yaralar almış şehrimizin ana gelir kaynağı olan kayısıda üretici, esnaf ve ihracatçı üçlüsünün korunması için Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) taban fiyat açıklaması ve ürün alımı yapacak olması şehrimiz adına sevindirici bir gelişmedir. Uzun zamandır yapmış olduğumuz girişimin olumlu sonuçlanmış olmasından dolayı şehrimiz adına Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Tarım ve Orman Bakanı Sayın İbrahim Yumaklı ve TMO Genel Müdürü Sayın Ahmet Güldal’a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Bakmadan Geçme