• Haberler
  • Malatya
  • Saadet Partisi Malatya Gençlik Kolları Erbakan'ı andı

Saadet Partisi Malatya Gençlik Kolları Erbakan'ı andı

Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan tüm yurtta çeşitli etkinliklerle anıldı.

Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan tüm yurtta çeşitli etkinliklerle anıldı. Saadet Partisi Malatya gençlik kolları da "Adil devlet insanca yaşam" temasıyla düzenledikleri programlar çerçevesinde Saadet Partisi gençlik kolları genel başkan yardımcısı İsmail Fidan'ın da katılımıyla Malatya Soykan meydanında bir bazın açıklaması düzenledi.

Saadet Partisi Malatya Gençlik Kolları Başkanı Yusuf KIĞILI açıklamasında " Çok büyük tarihi hadiseler yaşayan milletimiz içinden; millete, devlete ve de tüm insanlığa rehber olacak fikirler sunan ve çalışmalar ortaya koyan, hizmetleriyle çağlar boyu hayırla anılacak nice abide şahsiyetler çıkarmıştır.
Geçtiğimiz asrın en mühim isimlerinden birisi de şüphesiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan’dır.
Bu anlamda Saadet Partisi Malatya Gençlik Kolları olarak bizler de “Erbakan Haftası”  vesilesiyle bu milletin bağrından çıkmış; bilim, fikir, siyaset, devlet ve en önemlisi dava adamı 54. Hükümetin Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızı anmak ve anlamak için karşınıza geçmiş bulunuyoruz.
Eğitim, akademi, teşkilat ve siyaset hayatında; zekâsı, ilmi ve teknik yönü, nezaketi, çalışkanlığı, disiplini, kararlılığı, devlet adamlığı, teşkilatçılığı ile herkesin ilgisini ve takdirini kazanmış Erbakan Hocamız; tüm bu yönleriyle büyük milletlerin ve büyük devletlerin ihtiyacı olan bir liderdir.
Merhum Erbakan, iletişime açık yönü ile en olunmaz kişi ve kurumları bir araya getirebilmeyi ve olunmaz denilen işleri başarmış birisidir.
Siyasette kurduğu ittifaklar, gerçekleştirdiği kalkınma hamleleri, verdiği destansı zamlar, gerçekleştirdiği Kıbrıs Barış Harekâtı, dış politikada yaptığı atılımlar ile aziz milletimizin gönlüne girmiştir.
Bu anlamda rahmetli Hocamız; her kesimin ve herkesin hayatına dokunmuş ve ardından kimsenin görmezden gelemediği, yenişemediği, kıskandığı, imrendiği ve hayırla andığı ender insanlardandır..." dedi.
 

Bakmadan Geçme