Saadet Partisi Malatya Adaylarından ABYB'ye Ziyaret

Saadet Partisi Malatya Yeşilyurt ve Battalgazi Belediye Başkan adayları Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi.

Saadet Partisi Malatya Yeşilyurt ve Battalgazi Belediye Başkan adayları Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyarete Saadet Partisi Yeşilyurt İlçesi Belediye Başkan Adayı Cumali Akça ve Battalgazi Belediye Başkan Adayı Mikail Polat akabinde meclis üyeleri adayları katıldı. Battalgazi Belediye Başkan Adayı Mikail Polat, Malatya Battalgazi ilçesinde vatandaşların bizi seçip , biz kazanırsak önce ilk icraatımız, ilk projemiz bu zihniyeti değiştirmek olacak dedi. Polat açıklamasına; “Allah'ın izniyle biz kazanırsak önce ilk icraatımız, ilk projemiz bu zihniyeti değiştirmek olacak. Bu israf zihniyetini değiştireceğiz. Bu zihniyet değiştirdikten sonra zaten hizmetler arka arkaya gelmeye başlayacak. Depremin ikinci gününden itibaren buradaydık. Diğer paydaşlarımızla birlikte, bir aşevi çadırı kurduk. Yüz gün bu aşevi çadırımız burada devam etti. Bunun yanında bizim bölgede on iki tane aşevimiz dokuz tane lojistik merkezimiz vardı. Yani biz birebir burada depremin içerisindeydik. Birebir Malatyalı hemşerilerimizin yanındaydık. Bir sene geçmesine rağmen şu anda ne ticaret anlamında, ne insanların rahat etmesi, evleri anlamında hiç bir şey yapılmamıştır. Biz diğer bölgeleri de biliyoruz. Biz bu sahipsizliği kabul etmiyoruz. Malatya sahipsiz değildir. Biz diyoruz ki önce biz birbirimize sahip çıkalım bu seçimlerde. Sonrasında da bize sahip çıkmayanlara, bize niye sahip çıkmadınız diye de sorabilirsiniz. Bunu da yapacağız inşallah." Şeklinde konuştu.
Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Cumali Akça ise, İsviçre’de 20 yıla yakın peyzaj ve çevre olmak üzere belediyede görev yaptım.10 yıldırda  turizm şirketimin yöneticiliğini üstlendim. Bilgi ve birikimlerim ile Şimdide Malatya Yeşilyurt İlçemize belediye başkanlığı için aday oldum. Yeşilyurt'ta yaşayan 330 bin vatandaşımızın belediye başkanı olarak hizmet etmeyi istiyoruz. Halkımıza teveccüh gösterirse ve seçilirsek inşallah halkımızla beraber, milletimizle beraber, STK'larla beraber planlarımızı, projelerimizi onlara anlatarak onların da fikirlerini alarak inşallah beraberce yöneteceğiz.” İfadelerini kullandı.
ABYB Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt’ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek , her iki adaya da başarılar diledi.
 

Bakmadan Geçme