Saadet Partisi İftar Proğramında buluştu

Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığı

Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığı düzenlediği iftar programı ile İl Yönetimi, İlçe Yönetimleri ve Kadın Kollarını bir araya getirdi. Çok yoğun bir katılımın olduğu programda açılış konuşmasını yapan Mustafa Canbay: “ Hep birlikte idrak ettiğimiz Rahmet ve Bereket İklimi olan Ramazan-ı Şerif’te teşkilat mensuplarımızla böylesine anlamlı ve güzel bir atmosferde bir araya gelmiş olmanın heyecanını yaşıyorum. Saadet Partisi göstermiş olduğu duruş ile milletimizin gönlündeki yerini almıştır. Büyük bir teveccüh Saadet Partisini ilk seçimlerde iktidara taşıyacak enerjiye dönüşmek üzeredir. İnsanlarımızı hayaller ile olmayacak vaatler ile oyalayanlara milletimiz ilk seçimlerde gereken dersi verecektir. Halkımızdaki bu uyanış ve bilinç inanıyorum ki Saadet Partisini güçlü bir temsile dönüşecektir. İl Yönetimimiz, İlçe Yönetimlerimiz, Kadın Kollarımız, Gençlerimiz işte burada heyecanıyla, azmiyle Saadet iktidarı için kollarını sıvamış durumdalar. Güçlü bir teşkilatız. Gücümüzü önce istikametten taviz vermeden Rabbimizin rızasına uygun bir şekilde çalışmaktan, daha sonra ise disiplinli, liyakatli ve heyecanlı kadrolarımızdan almaktayız. İktidara geldiğimiz ilk andan itibaren Türkiye yepyeni bir güne uyanacaktır. Ülkemiz nefes alacak, Ekonomik problemler bir bir çözülecek, maddi ve manevi kalkınma sağlanarak Yaşanabilir Bir Türkiye tesis edilecektir. 

Bugün Filistin’de yaşanan olaylara değinmeden geçemeyeceğim. Terör devleti israilin Filistin’in başkenti Kudüs’te yapmış olduğu terör eylemi üzülerek belirtmeliyim mi gücünü müslüman ülkelerin korkaklığından ve dirayetsizliğinden almaktadır. Bugün iktidarda Saadet Partisi’nin olduğu güçlü bir Türkiye olsaydı bırakın Mescidi Aksamıza baskın düzenleyip terör estirmeyi, o teröristler kendi yataklarında rahat uyuyamazlardı. Dünyanın birçok yerinde zulüm altında olan Müslümanları zalimlerden kurtarmanın yolu da Saadet iktidarından geçiyor. 
Hepimize çok ama çok iş düşüyor, gayret düşüyor, yılmadan yorulmadan çalışmak düşüyor. 

Sözlerimi daha fazla uzatmadan bu güzel programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Katılımlarından dolayı tüm teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyor, hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.” Şeklinde konuştu. 

Bakmadan Geçme