Pütürge'de AK Parti 8. Olağan İlçe Kongresi Coşkuyla Gerçekleştirildi

Pütürge'de, AK Parti'nin 8. Olağan İlçe Kongresi büyük bir coşku ve heyecan içerisinde yapıldı. Kongreye, partinin önde gelen isimlerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Pütürge'de, AK Parti'nin 8. Olağan İlçe Kongresi büyük bir coşku ve heyecan içerisinde yapıldı. Kongreye, partinin önde gelen isimlerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. İl Koordinatörü Selim Gültekin, İl Başkanı Namık Gören, eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi ve Milletvekili İhsan Koca'nın da aralarında bulunduğu değerli misafirler, kongrenin gerçekleştiği salonda yoğun bir katılımla yer aldı.

Kongre sırasında yapılan konuşmalarda, Pütürge'nin gelişimine dair önemli mesajlar verildi. Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, yeni yönetim kurulunun hayırlı olmasını dileyerek, geçmiş dönemde partilerine emek veren tüm arkadaşlarına teşekkür etti. Sülük, “Bugün burada bir araya gelerek, partimizin geleceği için önemli adımlar attığımızı düşünüyorum. Kongremize katılan herkese, bizi yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize içtenlikle teşekkür ederim,” dedi.

Başkan Sülük, ayrıca kongrenin, Pütürge'ye ve AK Parti’ye hayırlı olmasını temenni ettiğini belirtti. Yeni yönetim kurulunun, Pütürge’deki hizmetlerini daha da güçlendireceğine ve partinin hedeflerine ulaşmasına katkıda bulunacağına inandığını ifade etti. Kongrede konuşmaların ardından yapılan oylama ile yeni yönetim kurulu belirlendi.
Yeniden Pütürge AK Parti ilçe Başkanlığına Bülent Karayılan seçildi. 
Başkan Sülük, İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Bülent Karayılan'a ve yeni yönetimine başarılar diledi.

Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük Pütürge'de gerçekleşen kongrenin ardından AK Parti Doğanyol 8. Olağan İlçe Kongresi’ne katılım sağladı.

Mikail Sülük’ten Doğanyol AK Parti Kongresine İlişkin Açıklama

AK Parti Doğanyol 8. Olağan İlçe Kongresi’nin ardından, Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, İlçe Başkanlığına seçilen Suat Öz ve yeni yönetimini gönülden tebrik etti. Sülük, başarılı bir dönem geçirmelerini dileyerek, “Doğanyol ve Malatya’mız için hayırlı olmasını temenni ediyorum,” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme