ProManage Cloud ile Dijital Devrim bu zirvede

Doruk, Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi ve Sergisi'nde tanıtacağı yeni teknolojileri ve sunumuyla dijitalleşme yatırımı yapmak isteyen sanayicilere rehberlik edecek

Küresel arenada 300’den fazla fabrikanın dijital dönüşümünü gerçekleştiren Doruk, Endüstri 4.0 ile ilgili yatırımların uygulama örneklerini ele alarak üreticilere rehber olmayı hedefleyen Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi ve Sergisi’ne katılacak. 5-7 Ekim tarihleri arasında Tuzla Viaport Marina Expo Center’da gerçekleşecek zirvede Doruk; yapay zekâ ile veri toplamada devrim niteliğindeki ‘Kamera Görüntülerinin Dijital Veriye Dönüştürülmesi Teknolojisi’ olan Computer Vision’ı ve KOBİ’lerin dijitalleşmesine öncülük eden devrim niteliğindeki ProManage Cloud teknolojisini tanıtacak.

Sanayicilerin üretimlerini daha hızlı, çevik, kaliteli ve verimli yönetmeleri için 23 yıldır yenilikçi yazılım ve donanım araçları geliştiren teknoloji şirketi Doruk, 5-7 Ekim 2021 tarihlerinde Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi ve Sergisi’nde inovatif ürün ve çözümlerini tanıtmaya hazırlanıyor. Tuzla Viaport Marina Expo Center’da fiziki olarak gerçekleşirken gerçek zamanlı canlı yayınlarla dijital ikiz konsepti de hayata geçirilecek zirvede Doruk, dijital ve akıllı fabrika yatırımı yapmak isteyen sanayicilerin zihinlerini meşgul eden pek çok soruya da yanıt verecek. Zirve kapsamında 6 Ekim Çarşamba günü saat 13.20-13.40 saatleri arasında Doruk Yönetim Kurulu Üyesi ve ProManage Corporation Genel Müdürü Aylin Tülay Özden, “Üretim Yapan Kobilerin Hedefledikleri Tedarik Zincirine Dahil Olarak Büyümelerinde Dijitalleşmenin Kilit Rolü” başlıklı sunumuyla KOBİ’lere yol gösterecek değerli bilgiler paylaşacak.

KOBİ’ler için dijital dönüşümün temelleri Doruk ile bu zirvede atılacak

TOBB denetiminde; MAKFED, ENOSAD, TUSAYDER desteği ve ST Alternatif Fuarcılık iş birliğinde gerçekleşecek zirvede Doruk; yatırımcılar, üreticiler, mühendisler gibi sektör temsilcilerini standında ağırlayacak. KOBİ’ler başta olmak üzere üreticilerin pratik ve hızlı bir şekilde dijitalleşmesine imkân tanıyan devrim niteliğindeki yeni teknolojisi ProManage Cloud’u tanıtmaya hazırlanan Doruk, 4 ile 8 hafta içinde akıllı dönüşüm sağlayan bu teknolojinin öne çıkan özelliklerini yatırımcılara aktaracak. Veri tabanı ve server ihtiyacı olmadan sadece internet bağlantısıyla gelişmiş alt yapı sorununu ortadan ProManage Cloud, ekonomik olması ve sürekli gelişim göstermesiyle dijitalleşme yatırımlarını risk olmaktan çıkaracak. Doruk aynı zamanda zirvede “Akıllı fabrika dönüşümünüz bu kutunun içerisinde” temasıyla hazırladığı ProManage Cloud Kit ile işletmelerin küçük bütçelerle akıllı işletme yolculuğuna çıkabileceklerini ve bu sayede dijitalleşmenin kolay ve zahmetsiz olduğunu anlatacak.

Veri Toplamada Devrim! ProManage Computer Vision Kamera Görüntülerinizi Veriye Dönüştürüyor!

Yapay Zeka ile anlamlandırılan kamera görüntüleri işletmedeki hareketli sayısal veriye dönüştürüyor. İşletmelerin karar destek sistemleri sensörsüz, kablosuz, anlık üretim verisi ile besleniyor. Ürün tanıma/kimliklendirme, ürün sayma, yeniden işleme, manuel montaj gibi noktalarda operasyon adeti süresi ölçme, ürün kalite kontrol ve montaj hattı boyunca operasyon kalite uygunluğunu doğrulamak için geliştirilen bu teknoloji, bağımsız olarak ya da bir MES'e entegre şekilde çalışabiliyor.

Bakmadan Geçme