• Haberler
  • Gündem
  • Pezeşkiyan'dan işgalci düşmana uyarı: Bu, sadece gücümüzün bir köşesi İran ile çatışmaya girmeyin!

Pezeşkiyan'dan işgalci düşmana uyarı: Bu, sadece gücümüzün bir köşesi İran ile çatışmaya girmeyin!

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, Devrim Muhafızları Ordusu'nun siyonist rejimi füzelerle vurmasının ardından,

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, Devrim Muhafızları Ordusu'nun siyonist rejimi füzelerle vurmasının ardından, "Netanyahu bilsin ki, İran savaş yanlısı değil ama her türlü tehdide karşı kararlı bir şekilde durur." dedi.

İran Cumhurbaşkanı Mesut Pezeşkiyan, Devrim Muhafızları Ordusu'nun siyonist rejimi yüzlerce füzeyle hedef alımasının ardından sosyal medya platformu X hesabından paylaşımda bulundu.

Pezeşkiyan, şunları kaydetti:

"Meşru haklar doğrultusunda, İran ve bölge için barış ve güvenlik amacıyla, siyonist rejimin saldırılarına karşı kesin bir yanıt verildi. Bu eylem, İran'ın çıkarlarını ve vatandaşlarını savunmak içindi. Netanyahu bilsin ki, İran savaş yanlısı değil, ama her türlü tehdide karşı kararlı bir şekilde durur. Bu, sadece gücümüzün bir köşesi; İran ile çatışmaya girmeyin."

İran Devrim Muhafızları bu akşam, işgal altındaki topraklara yönelik yoğun bir füze operasyonu başlattı.

İran medyasına göre yaklaşık 500 füze fırlatıldığı, bunların balistik füzeler olduğu ve Tel Aviv ile işgalin birçok noktasına düştüğü bildirildi.

Devrim Muhafızları, füze operasyonunun şehitler İsmail Heniyye ve Hasan Nasrallah'ın şehadetlerine misilleme olarak gerçekleştiğini, işgalin karşılık vermesi halinde daha büyük bir tepki vereceklerini kaydetti. (İLKHA)

Bakmadan Geçme