• Haberler
  • Genel
  • Pandemi Tekstil ve Hazırgiyim sektörünü de oldukça etkiledi.

Pandemi Tekstil ve Hazırgiyim sektörünü de oldukça etkiledi.

Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği ve Business Sweden işbirliğiyle SUSTAINEIBILITY TALKS : Covid-19 sonrası İsveç Moda Markalarının Sürdürülebilir Üreticilerle Çalışma Stratejileri konulu bir webinar gerçekleşecektir.

Pandemi tüm sektörleri olduğu gibi Tekstil ve Hazırgiyim sektörünü de oldukça etkiledi. Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği ve Business Sweden işbirliğiyle SUSTAINEIBILITY TALKS : Covid-19 sonrası İsveç Moda Markalarının Sürdürülebilir Üreticilerle Çalışma Stratejileri konulu bir webinar gerçekleşecektir. H&M ve TEKO’nun (İsveç Tekstil ve Konfeksiyon Sanayicileri Birliği) konuşmacı olarak yer alacağı bu webinarda pandemi sonrası sürdürülebilirliğin nasıl yeniden konumlanacağını, sürdürülebilirlik denince akla ilk gelen ülkelerden olan İsveç’in bu konuyu ele alış biçimini ve moda markalarının konuya yaklaşımlarını öğrenebilirsiniz. Webinara katılım ücretsiz olup kayıt yaptıran katılımcılara webinar linki e-posta yoluyla iletilecektir. Ayrıca webinarda simultane tercüme olacaktır.

Program İçeriği:

17:00 – 17:05 Burak SERTBAŞ Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı-Açılış Konuşması ve Moderasyon

17:05 – 17:10 Edin Erkocevic, İsveç Türkiye Ticaret ve Yatırım Ateşesi– Açılış Konuşması

17:10 – 17:25 Cecilia Tall  TEKO : İsveç Tekstil ve Konfeksiyon Sanayicileri Birliği Genel Sekreteri  : “Sürdürülebilir İsveç Tekstil Endüstrisinin Geleceği”

17:25 – 17:50 Hülya Sevindik Özyiğit  H&M Avrupa Sürdürülebilirlik Müdürü: “Covid19 Süreci ve H&M Sürdürülebilirlik Hedefleri”

17:50 - 18:00 Soru - cevap

Bakmadan Geçme