Özgül, 'Başkanımız Her Daim Yanımızda Oldu'

Konya Malatyalılar Derneği Başkanı Recep Özgül

Konya Malatyalılar Derneği Başkanı Recep Özgül, beraberinde derneğin yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’u ziyaret etti. Konya Malatyalılar Derneği Başkanı Özgül,  Meram Belediye Başkanı Kavuş’un Malatya ve Elazığ ilinde yaşanan deprem sonrası göstermiş olduğu duyarlılığa teşekkür etti.

Konya Malatyalılar Derneği Başkanı Recep Özgül, beraberinde Başkan Yardımcısı Bünyamin Alkan, Genel Sekreter Hakan Canpolat, Yönetim Kurulu Üyeleri Doç. Dr. İmran Aslan ve Ergün Acar ile birlikte Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’u makamında ziyaret etti. Burada konuşan Konya Malatyalılar Derneği Başkanı Recep Özgül, “Bugün Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’a iadeyi ziyarette bulunuyoruz. Biliyorsunuz 24 Ocak’ta merkez üssü Elazığ’ın Sivrice ilçesi olan 6.8 şiddetinde bir deprem yaşadık. Bu depremde Malatya ilimizde etkilendi. Can kayıplarımız oldu. Yarılılarımız oldu. Çok sayıda evler hasar gördü. Deprem sonrası tüm Türkiye Elazığ ve Malatya’daki kardeşlerimizle tek yürek olup, acılarını, sorunlarını paylaştı. Meram Belediye Başkanımız sayın Mustafa Kavuş beyde bu konuda duyarlığını göstererek, derneğimizi ziyaret etti ve üzüntülerini dile getirdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Başkanımızın her daim kapısı bizlere açık. Bizlerde başkanımızın yayındayız” diye konuştu.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Elazığ ve Malatya ilinde yaşanan depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. Başkan Kavuş, belediye olarak sivil toplum kuruluşlarını önemsediklerini ve bu sivil toplum kuruluşlarından birinin de Konya Malatyalılar Derneği olduğunu söyledi. Hemşehri dernekleri ile yakın diyalog içinde olmaya çalışacaklarını belirterek, Konya Malatyalılar Derneği’nin faaliyetlerini yakından takip ettiğini ve başarılı faaliyetlerde bulunduğunu söyledi. 
 

Bakmadan Geçme