• Haberler
  • Spor
  • Oryantiring İl Yönetiminden hayırlı olsun ziyareti

Oryantiring İl Yönetiminden hayırlı olsun ziyareti

Malatya Gençlik Spor Şube Müdürü Görevine Atanan Murat İrteni'ye, Oryantiring İl Yönetimi olarak hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulunuldu.

Malatya Gençlik Spor Şube Müdürü Görevine Atanan Murat İrteni'ye, Oryantiring İl Yönetimi olarak hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulunuldu.
Türkiye Oryaniring Federasyonu Malatya İl Yönetimi Gençlik Spor Şube Müdürlüğü'ne atanan Murat İRTENİ'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi. 
Malatya Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü'ne yakın zamanda atanan, Şube Müdürü Murat İRTENİ'yi Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Temsilcisi ve beraberinde il yönetimi ile birlikte ziyarette bulunarak, İRTENİ'ye  yeni görevinde başarılar diledi.
Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Muhammet Kemal GÜLŞEN 
-ORYANTİRİNG'İ HERKES YAPABİLİR-
Oryantiring harita yardımı ile yön bulmayı içeren, zamana karşı yapılan bir spor olduğunu, farklı arazi ve genellikle ormanlık arazide yapılmasını tercih ettiklerinin altını çizen GÜLŞEN, “ Her yaş grubuna zihinsel ve fiziksel katkı sağlayan, dağda, köyde, hatta kent merkezinde bile keyifle yapılan Oryantiring'i yaygınlaştıracağız”diye konuştu.
-İRTENİ: “BÜYÜK ORGANİZASYONLARIN ÜSTESİNDEN GELECEK EKİBE SAHİBİZ”-
Malatya Gençlik Spor Şube Müdürü İRTENİ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Malatya İli'ne  yapılacak olan, büyük organizasyonların ekip olarak en iyi şekilde üstesinden geleceklerini söyledi.
Konuşmalardan sonra Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Muhammet Kemal GÜLŞEN, spora katkılarından dolayı Şube Müdürü İRTENİ'ye Türkiye Oryantiring Federasyonun hazırlamış olduğu 'Oryantiring Oyunları' kitabı hediye etti.

Bakmadan Geçme