Ortak Sevdamız Malatya...

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği(MAGİNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Karademir ve yönetim Kurulu üyeleri Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi.

 Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği(MAGİNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Karademir ve yönetim Kurulu üyeleri Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi.
Başkan Karademir ziyarette, "24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı vesilesiyle, basınımızın fedakar ve özverili emekçilerini en içten dileklerimle kutluyorum. Demokrasiye olan katkıları, toplumun doğru ve tarafsız bilgiye ulaşması için gösterdikleri gayret, her türlü takdiri hak etmektedir." dedi.
'Ortak Sendamız Malatya ' diyen Maginder Yönetim Kurulu Başkan başarılı İş İnsanı Salih Karademir, "Basın mensuplarımız, ülkemizin dört bir yanında büyük bir özveriyle görev yaparak, halkın haber alma özgürlüğünün en önemli teminatıdır. Gerçekleri yansıtma görevini yerine getirirken karşılaştıkları zorluklara rağmen, mesleklerini onurla icra eden tüm gazeteci ve basın çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum.Bilhassa  bugün bu bayramın Malatya, Maraş, Adıyaman ve  Hatay'daki gazeteciler için çok önemli olduğunu belirtmek isterim.MAGİNDER ailesi olarak basın ve gazetecilerin bayramını kutlamak için buradayım. Depremde yıkılmış bir gazeteci olmak çok zor bir şey. Bunun farkındayım. Özellikle bugün bu bayramın Hatay, Maraş, Adıyaman ve Malatya'daki gazeteciler için çok önemli olduğunu vurgulamak istiyorum. Buradaki gazeteci arkadaşlarımız çok zor şartlarda görevlerine devam ediyorlar. Bu şartlarda görevini sürdüren gazeteci arkadaşlarımıza ve basın çalışanlarına yardımcı olmamız lazım." ifadelerini kullandı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise, " Başkan Salih Karademir özellikle deprem zamanında yapmış olduğu ve halen yaptığı yardımlara, akabinde Malatya için çırpınışlarına bizzat şahidiz. Depremzede vatandaşlarımız ve esnaflarımızın her daim yanında maginder ailesi. Bundan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Akabinde bugünün özelliği 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı. Bu ziyaretten dolayı da Salih Başkana ve tüm yönetiminde teşekkür ediyoruz. " dedi.
 

Bakmadan Geçme