Okulun İnşaatına Bir Önce Başlanılmalı

Hürriyetçi Eğitim Sendikası Malatya İl Temsilcisi Kasım Gaspak Şehit Kemal Özalper Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin bir an önce yapılması ve öğrencilerin mağdur olmamasını istedi.

Hürriyetçi Eğitim Sendikası Malatya İl Temsilcisi  Kasım Gaspak Şehit Kemal Özalper Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bir an önce yapılması ve öğrencilerin mağdur olmamasını istedi.
Gaspak yaptığı açıklamada; “Şehrimizin en güzide meslek liselerinden birisi olan şehit kemal Özalper Mesleki ve teknik Anadolu lisesi arazisi TOKİ’den Milli Eğitim Müdürlüğüne geçmiş olup orada tekrar inşa edilmesi kararı alınmıştır. Bu aşamaya gelinmesinde emeği geçen başta , İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır'a, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı  M Ali Avşar'a ve diğer emeği geçenleri  tebrik  ediyoruz. “ dedi.
Aldığımız bilgiye göre hükümetin aldığı tasarruf tedbirleri nedeniyle inşaatına başlanması uzun bir zaman alacakmış şeklinde konuşan Gaspak, “ Ancak ilimizin kalfa ve çırak yetiştirme fabrikasının  şehrimizin bir an önce ayağa kalkması için elzem olduğu ortadadır. Yetkililerin bir an önce bu okulumuzun  inşaatına başlamalarını bekliyoruz. Yeni bina inşa edilene kadar  Şu an beklentimiz bina olarak sağlam olan bölümlerimizin kendi yerinde eğitime devam etmesi. Diğer bölümlerin yapımı bitmek üzere olan Yunus Emre Mesleki ve teknik Anadolu lisesi binasında eğitim görmesidir. Çünkü Yeşiltepe’ye gidiş geliş uzak ve zahmetli olduğu için öğrenciler hem zorlanmakta hem de dayanamayıp başka okullara nakillerini aldırmaktadır. “ ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme