Okullarda esneklik sağlanacak

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, çocuklarını okula göndermek istemeyenlere esneklik sağlanacağını açıkladı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 12 Ekimde başlayacak yüz yüze eğitimle ilgili olarak yaptığı açıklamada, çocuklarını okula göndermek istemeyenlere esneklik sağlanacağını belirterek "Öğrencimiz devamsız sayılmayacak ancak her koşulda derslerden sorumlu olacaklar" dedi.
Sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklamalar yapan Bakan Ziya Selçuk, şunları söyledi:
DAHA ÇOK ÖĞRENCİ MUTLULUĞU
"Okullarımızda daha çok öğrencimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
12 Ekim Pazartesi, tüm ilkokulları, köy okullarını, 8 ve 12. sınıflar ile özel gereksinimli çocuklarımızın okullarını açıyoruz. Tüm öğrencilerimizle sağlıkla, güvenle buluşmak dileğimiz.

 

Salgın sürecinde sınav gruplarındaki öğrencilerimiz daha kaygılıydı. Onlara yüz yüze eğitime başlayacakları haberini vermek isterim. Okulda güvenle eğitim alabildiklerini gördüklerinde rahatlayacaklar. Kaynak kitaplarımızla, EBA ile her zaman yanlarındayız.
Yüz yüze eğitimin başında “veli rızası, bizim için önemli” demiştik. Şimdi de çocuklarını okula göndermek istemeyenlere esneklik sağlanacak. Öğrencimiz devamsız sayılmayacak ancak her koşulda derslerden sorumlu olacaklar.
HAFTANIN 2 GÜNÜ OKULDA OLACAKLAR
12 Ekim itibariyle yüz yüze eğitime başlayacak öğrencilerimiz için de ilkokul 1. sınıflar gibi yüz yüze eğitim ve uzaktan eğitimin birlikte yürütüleceği bir planlama yaptık. Yüz yüze eğitime başlayan öğrencilerimiz de haftanın 2 gününde okullarında olacaklar."


Kaynak: ziya selçuk

Bakmadan Geçme