Okul Öncesi Öğrencilerine Başarı Belgesi Verildi

İnönü Üniversitesi Mustafa Fuat Kaplan Okul Öncesi Eğitim ve Kültür Merkezi'nde 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı öğrencilerine başarı belgesi verildi.

İnönü Üniversitesi Mustafa Fuat Kaplan Okul Öncesi Eğitim ve Kültür Merkezi’nde 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı öğrencilerine başarı belgesi verildi.

Mustafa Fuat Kaplan Okul Öncesi Eğitim ve Kültür Merkezi Müdürü Aysun Yüksel Çakar, anaokulunun çocuklara iyi bir çocukluk yaşamalarını sağladığını, onların meraklarını ve yaratıcılıklarını geliştirme fırsatı sunduğunu söyledi.

Hedeflerinden bahseden Aysun Yüksel Çakar “Hedefimiz, sahip olduğu tüm değerleri ve tarihini referans alan; çağdaş, yenilikçi ve ileri görüşlü nesiller yetiştiren toplumsal yükselişimize katkı sağlayacak örnek bir okul olmaktır. Fedakârlık, hoşgörü ve başarı sevginin olduğu yerde vardır. Sevgi varsa bir yerde bütün güzellikler ordadır. Ümidimiz, yaşama sevincimiz, güçlülüğümüz sevgiyledir.” dedi.

Son olarak Aysun Yüksel Çakar, günümüz sosyal hayatındaki tüm olumsuzluklara rağmen, sevgiyi yaşamamız ve yaşatmamız gerektiğini söyledi.  

Bülten

Bakmadan Geçme