• Haberler
  • Malatya
  • Oğuzhan Ata Sadıkoğlu Çektiği Videolar ile tepki almaya devam ediyor

Oğuzhan Ata Sadıkoğlu Çektiği Videolar ile tepki almaya devam ediyor

Malatya Ticaret Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu

Malatya Ticaret Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, çekmiş olduğu videolar ve haberleri ile tepki çekmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda bir sokak'ta çekmiş olduğu asbest'ten vatandaş toz duman içinde, 'Yerel Yöneticiler' rant peşinde şeklindeki haberi tepki almıştı. Nihayetinde Başkan Sadıkoğlu'nun enkaz kaldırma olayının Yerel yöneticilere ait olmadığını bilmesine rağmen, ( İhale yolu ile şirketlere Valilik tarafından) yerel yöneticilere olan hırsı vatandaşlar tarafından tepki ile karşılanmakta.

Bugün maile düşen  TSO'nun haberinde ise, Cadde ve Sokaklardaki aydınlatma olayına el atarak burdan da yerel yöneticilere gönderme yaptı. ( Aydınlatma AKSA -FIRAT EDAŞ) tarafından yapıldığını bilmesine rağmen yerel yöneticileri ağır ithamlarla suçlayarak ,(Bu şehrin insanı aylardır devam eden bu umursamazlığı hak etmiyor. Algıyı, kişisel rantlarınızı bir kenara bırakıp memleketin sorunlarına odaklanın” mesajına yer verdi.) ifadelerini kullandı.

TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu sanırım yerel yöneticilğe göz kırpmakta. Duyumlarımız üzerine ne olursa olsun bu memlekette birlik beraberlik kavramını işlememiz, her sorunda yerel yöneticileri suçlamak ne denli doğru bir düşüncedir bunu da siz değerli okuyucularımıza bırakıyoruz.

Yorumlar 1
Mustafa 02 Aralık 2023 13:08

Bu beyfendi önce depremzede esnaftan KOSGEB v.b yerlerden destek alabilmek için odadan evrak verirken aldığı paraları konuşsun onun hesabını versin. Bahsettiği yerel yönetici ekmeği, suyu ve toplu taşımayı ücretsiz verirken kendisi cukkalama derdindeysi bıraksın bu boş laflarıda esnafa 1 kuruş katkı yapabiliyorsa onun peşine düşsün

Bakmadan Geçme