Öğüt, Beni Bu Göreve Layık Görenlere Teşekkür Ediyorum

Hasan Hulki Öğüt, Gazi ve Şehit Yakınları ile Vatanseverler Eğitim Sendikası Genel Başkan Yardımcısı oldu.

Hasan Hulki Öğüt,  Gazi ve Şehit Yakınları ile Vatanseverler Eğitim Sendikası Genel Başkan Yardımcısı oldu.
Gazi ve Şehit Yakınları ile Vatanseverler Eğitim Sendikasının Elazığ'da yapılan 1.Olağanüstü Genel Kurul Kongresinde Genel Başkan Tayyip Dalgın'ın Yönetim Kurulu listesinde yer alan, İnönü Üniversitesinde görev yapan hemşerimiz Hasan Hulki Öğüt, Genel Başkan Yardımcısı olarak seçildi.

Gazi ve Şehit Yakınları ile Vatanseverler Eğitim Sendikası Malatya Sendika binasında Genel Başkan Tayyip Dalgın tarafından Mazbatası takdim edildi. Genel Başkan Tayyip Dalgın, Bizler yönetim kurulu olarak hep birlik içinde olacağımızı ve üyelerimiz için gereken tüm çalışmalar için genel merkez olarak gereken desteğimizi vereceğiz dedi. Gazi ve Şehit Yakınları ile Vatanseverler Eğitim Sendikası Genel Başkan yardımcılığına seçilen kardeşimiz Hasan Hulki Öğüt’e ve yine tüm arkadaşlarına hayırlı olsun diyerek çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.  

Gazi ve Şehit Yakınları ile Vatanseverler Eğitim Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hulki Öğüt, Bana bu görevi layık gören ve başta sayın genel başkanımız Tayyip Dalgın, tüm delege ve üye kardeşlerime teşekkür ediyorum dedi. Başkan Öğüt, Bizlere verilen bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğim dedi. Bu vesileyle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi. Vatanımıza, Milletimize ve Tüm Eğitim Camiasına Hayırlı ve Uğurlu Olmasını diliyorum dedi.
 

Bakmadan Geçme