Öğretmen Ve Öğrencilerden Başkan Gürkan'a Ziyaret

Bugünün Çocukları Yarının Büyükleri Olacak Ve Ülkeyi Yönetecekler

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kerem Şaheser Kreşi Kurucu Üyesi Şahide Baran ve kreş öğrencilerini kabul ederek bir süre sohbet etti. 
SAYIN BAŞKANIMIZI ROL MODEL OLARAK GÖRMEKTEYİZ
Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a kendilerini kabul ettiği için teşekkür eden Kerem Şaheser Kreşi Kurucu Üyesi Şahide Baran konuşmasında, “Sayın Başkanımıza Malatya’mıza kazandırdıklarından ve geçmiş mesleğinden ötürü ayrıca rol model olarak görmekteyiz. Çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Öğretmenler gününü de canı gönülden öğrencilerimizle birlikte kutluyorum” dedi. 
BÜTÜN ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM
Okul öncesi eğitim Kurumu Kerem Şaheser Kreşinin sevgili öğrenci ve değerli öğretmenlerini ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Gürkan, “Mensubu olmakla hep onur duyduğum meslektaşlarımın öğrencileri ile birlikte bizleri unutmayarak gelip öğretmenler günümüzü kutlama inceliğini gösterdikleri için teşekkür ediyorum. Toplumun en fedakâr ve muhterem insanları öğretmenlerdir diyor Gazi Mustafa Kemal Atatürk. İnşallah bugünün çocukları yarının büyükleri olacak ve ülkeyi yönetecekler. İnanıyorum ki bu çocuklarımız bu sıralarda çok güzel bilgilerle donatılacak ve yarının Türkiye’sinin aydınlık olması için bu görevleri ifa edecekler. Tekrar bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gönünü tebrik ediyorum, kutluyorum. Yetiştirdikleri öğrencilerin öncelikle kendilerine, ailelerine, içinde yaşadıkları topluma, milletlerine ve insanlığa faydalı birer birey olarak yetişmelerini temenni ediyorum. Ahirete intikal etmiş bütün öğretmenlerimizi başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere rahmetle, minnetle ve şükranla yad ediyorum” ifadelerini kullandı. 
 

Bakmadan Geçme