Naci Şavata neden sivrildi

Naci Şavata neden sivrildi

BTCTurk Yeni Malatyaspor'da peş peşe gelen mağlubiyetlerle sıkıntılı bir dönem yaşanırken kulüpte önemli bir ismin istifa edeceği iddia edildi.
ERTV'de yayınlanan Futbol Akşamı programında Divan Kurulu Başkanı Naci Şavata ile yaptığı görüşmeyi aktaran program sunucusu Fatih Avcı: "Naci Bey Divan başkanlığından istifa etmeyi düşünüyor." dedi.
"TÜZÜĞÜN DIŞINA ÇIKMAK ÜZERELER"
YMS'de kötü gidişat sürerken gelen bu açıklamayı aktaran Avcı: " Bu tabii kendi kararıdır. Bununla ilgili nasıl bir karar verecek bekliyoruz. Avcı  yaptığı görüşmede Şavata'nın:  "Üzüldüm ve yıprandım.Ben Malatya futboluna futbolcu, kaleci, yönetici her kademesinde hizmet etmiş bir insanım.  Ama geldiğimiz noktada bizzat bizim verdiğimiz o yetkileri, bizim yaptığımız o güzel tüzüğün dışına çıkmak üzereler. Bunun sorumluluğunu kendi üzerimde görmek istemiyorum" dediğini aktardı.
Naci Şavata'nın bu tepkisinde geciktiği ileri sürülürken bazı futbolseverler tüzük ile ilgili değişiklikte en büyük payın ve hatanın Naci Şavata'nın olduğu, ve neden bu zorlu süreçte sivrilerek istifa kararı aldığı dile getirilmekte. Kafalarda soru işareti oluşurken Naci Şavatanın bir oluşum içerisindemi olduğu da zihinlerimize kazınmış durumda..İlerleyen günlerde YMS'yi zor günlerin beklediği gibi Divan Başkanlığını üstlenen Şavata'nın istifa etmesi durumunda , Adil Gevrek ve yönetimini zor günlerin ve haftaların beklediği aşikar olarak görülmekte...

Bakmadan Geçme