Murat Aslan, Halkımıza Gerçekleri Anlatmaya Devam Edeceğiz

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Malatya Muhasebeciler Odası Başkanı Serdar Böke ve Yönetimini ziyaret ederek Yeşilyurt'un ve Malatya'nın geleceği hakkında fikir alış verişinde bulundu.

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, seçim çalışmaları  kapsamında Mıhlıdut Caddesi, Özalper Mahallesi, Temelli Caddesi  esnaf  ve  vatandaşların  sorunlarını  ve  taleplerini dinledi daha sonra  Malatya Muhasebeciler Odası Başkanı Serdar Böke ve Yönetimini ziyaret ederek Yeşilyurt'un  ve Malatya'nın  geleceği  hakkında  fikir alış  verişinde  bulundu.

Ramazan  dolayısı ile  seçim  çalışmalarına hem  gündüz  hemde  iftar sonrası Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Bilal Yıldırım ,Yeniden Refah Partisi Malatya İl ve İlçe Yönetimi , Kadın Kolları  İl ve İlçe Başkanları Yeniden Refah Partisi Meclis Üyesi Adayları ile birlikte çalışmalarını sürdüren Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Vatandaş  ve esnaflarla  bir araya  gelerek  Projelerini Yeşilyurt ve Malatya için  acil  yapılması  gerekenleri anlatmaya devam  ediyorlar.

 Malatya Muhasebeciler Odası Başkanı Serdar Böke, Sayın Başkan Adayı Murat Aslan bu  şehir  için  bir  fırsat. Kendisi Yeşilyurt'un Boztepe'nin  öz  evladı. Buranın geçmişini de  çok  iyi  biliyor  şu an ki  durumunu da.  6 Depremi sonrası Malatya'mız  büyük  bir  yıkım  yaşadı. Halen  depremin  etkilerini  ve  izlerini  millet  olarak  üzerimizden atamadık. Bu şehrin  bir an  önce ayağa  kalkması  lazım. Bunun  için  işin ehli,  Konunun uzmanı Belediye başkan adaylarının taşın altına  elini  koması  lazım. İşte bu  isimlerden biride Şehir Planlamacısı Murat Aslan.. Bizler inanıyoruz ki Murat Bey  kazanırsa  konunun  uzmanı olması nedeniyle Yeşilyurt'u  kısa  sürede  toparlayacaktır.

Serdar Böke:  Mücbir Sebep Hali En Az 5 Yıl Uzatılmalı  Talebinizi  Destekliyoruz

Oda Başkan Serdar Böke: Başkanımızı hem televizyon  programlarında  hemde  yerel  medyada  yakından takip ediyoruz.  Çok  önemli  konuları  vatandaşın  kafasındaki  soru  işareti  olan  konuları  çok  güzel  gündeme  getirip aydınlatıcı bilgiler veriyor. Başkanımızın gündeme getirdiği Mücbir Sebep Hali En Az 5 Yıl Uzatılmalı   talebini  yerinde buluyor bizde sonuna  kadar destekliyoruz. Malatyalı esnaflarımızın deprem sonrası yaşamış oldukları ekonomik  sıkıntılardan dolayı ilimizin mücbir sebepleri gözününde bulundurularak SGK ve KDV muafiyeti ile ilgili yapmış olduğunuz açıklama bizleri memnun etti. Şehrimizin kanayan noktalarına dokunmanız  bizleri memnun etti.  Oda Başkan Serdar Böke:  Ziyaretinizden dolayı  sizlere teşekkür eder 31 Mart Yerel Seçimlerinde sizlere başarılar dilerim dedi.

Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Esnaf  ve Halkımızın Sorunlarını Gündeme Tabi ki Getireceğiz
Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan,Bizler  yaklaşık  bir aydır  Yeşilyurt ve Malatya merkezde  hemen  hemen  gezmediğimiz  mahalle  cadde  sokak  kalmadı. Dokunmadığımız ziyaret etmediğimiz  esnafımız  hemen hemen kalmadı. Seçim  gününe  kadarda bir kez daha  olsa esnafımızı  ve vatandaşlarımızı kapı kapı ev  ev gezip  onların sorunlarını ve taleplerini not alıp Allah nasip  eder  başkanlığı  kazanırsak  aldığımız  notları  çözüm  noktasında  hayata  geçirmek adına ivedi  bir  şekilde ilk  gün  gündemimize alacağız. Mücbir Sebep Hali olsun  Rezerv alan olsun KDV ve Vergi  Muafiyeti olsun  bu  konularda  esnafımızı ve  vatandaşlarımızı  bilgilendirmeye  devam  edeceğiz. Gerçekten  Yeşilyurt'u  ve Malatya'yı  sadece  bizim  değil  milletimizin  gayretleriyle  ortak  akıl  ve iştişare  kültürüyle bir araya  gelerek  çözeceğiz. Milletimiz ve esnafımız  her an  her zaman istediği saatte ben  ve  mimar  ,  mühendis ve  şehir  planlamacısı  meclis  üyesi  adaylarımıza ulaşarak  sorunlarını  ve  taleplerini iletebilirler. 

Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan biz bu Kadim Yeşilyurt'u  ve Malatya'mızı  hep  birlikte ayağa  kaldıracağız. 31 Mart Akşamı 1 Nisan Sabahı  Yeni bir Yeşilyurt ve Yeni bir Malatya için hemşehrilerinden Partimizi ve  bu  kardeşlerini desteklerini bekliyorum. Allah  yar  ve Yardımcımız olsun dedi.

Bakmadan Geçme