Minifix Mili

Mobilya parçalarını birbirine bağlamak için kullanılan yönteme minifix bağlantısı adı verilmektedir.

Mobilya parçalarını birbirine bağlamak için kullanılan yönteme minifix bağlantısı adı verilmektedir. Bu bağlantı ise 3 ana parçadan oluşmakta olup sırasıyla bağlantı üstten aşağı bu 3 parçayı bağlayarak gerçekleşmektedir. Parçalardan en önemlisi ise minifix mili i adı verilen parçadır. 
Bu parça mobilyaların daha dayanıklı olmasını ve kolay şekilde montaj yapılmasını sağlamaktadır. Öte yandan ürünün ham maddesi çelik olup çinko kaplamadır. Ayrıca sadece mobilya parçaları için bazı çelik ekipmanların bağlanmasında da kullanılabilir. Ayrıca mobilya parçalarında bu ürünün kullanılması de montaj işlemlerini de kolaylaştırmaktadır. 
Minifix Mili Fiyatları
Fiyatlar genel olarak ürün çeşitlerine bağlı olarak değişiklik göstermektedir. En uygun fiyatlara sahip olan minifix mili 24 mm boyutlarında ki millerdir. Öte yandan tek taraflı ve 34 mm sunta dişli millerin birim fiyatları diğer çeşitlere oranla daha pahalı olmaktadır. Ayrıca bu ürünler genellikle 10’lu, 25’li ve 50’li setler haline satışa sunulmaktadır. Set halinde ki satıla sunulan ürünlerin fiyatları tekli alımlara göre daha uyguna gelmektedir.     
Minifix Mili Çeşitleri
Bu ürün boyutlarına ve özelliklerine göre 4 ayrı çeşide ayrılmaktadır. Bu çeşitler ise şu şekildedir. 24 mm, 34 mm, 34 mm sunta diş, tek taraflı mildir. Bu çeşitler arasında mobilyalarda en çok kullanılan minifix mili 24 mm ve 34 mm millerdir. Öte yandan tek taraflı olan miller hareketsiz mobilyalarda kullanılmaktadır. 34 mm sunta dişli miller ise yüksek ağırlığa sahip mobilya parçalarını bağlamak için kullanılmaktadır. https://www.neofix.com.tr/mobilya-minifix-mili sayfasında geniş bir ürün yelpazesi sizi bekliyor.

Bakmadan Geçme