Mhp Yeşilyurt İlçe Başkanlığı çalışan gazeteciler ile buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanlığı tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

     Orduzu Çınar Park tesislerinde  gerçekleşen etkinliğe , Milliyetçi Hareket Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya,Yönetim Kurulu Üyeleri,Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Çağdaş gazeteciler Derneği Başkanı İbrahim Göçmen, Rader Başkanı Sinan Cavlak, Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, Bimyad Genel Başkanı Selim Apohan ve çok sayıda basın mensubu  katıldı. 
    Programda bir konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, basının önemine dikkat çekerek , " Basın halk ile yöneticiler arasında önemli bir köprü görevi görüyor. Mesai gözetmeksizin her zaman halkın doğru ve tarafsız haber alması için çalışan gazetecilerimizin bu gününü kutluyorum. Mhp İl ve İlçe teşkilatı olarak her zaman basınımızın yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum” diye konuştu.
     Program sonrası  Dernek temsilcilerine plaket takdim edildi.
 

Bakmadan Geçme