• Haberler
  • Genel
  • MHP Lideri Bahçeli İl Başkanları ile biraraya geldi

MHP Lideri Bahçeli İl Başkanları ile biraraya geldi

Milliyetçi Hareket Partisi'nde önce Merkez yürütme Kurulu, ardından Milletvekilleri ve bugün de İl başkanları ile önümüzdeki süreçte partinin izleyeceği yol haritası ele alınırken, kongre sürecine de çok anlamlı bir 'İlkadım' atıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi’nde önce Merkez yürütme Kurulu, ardından Milletvekilleri ve bugün de İl başkanları ile önümüzdeki süreçte partinin izleyeceği yol haritası ele alınırken, kongre sürecine de çok anlamlı bir “İlkadım” atıldı. İlk ilçe kongresi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tarihi hedefine varan yolda, Türk tarihinin kaderini değiştiren ilk adımını atıldığı Samsun’un İlkadım ilçesinde gerçekleştirilecek.

İl Başkanları ile yapılan toplantının ardından açıklamalarda bulunan MNP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin kadro ve teşkilat yapısı dinamik, disiplinli, dirayetli, dikkatli, donanımlı ve her şeye de hazırlıklıdır. Bu haliyle Türk milletine hizmet sevdamız günden güne büyüyen şevk ve heyecanla yoğunlaşıp yaygınlık kazanmıştır” dedi.

KONGRE SÜRECİ 9 AĞUSTOS’TA İLKADIM’DAN ATILIYOR

13.Olağan Büyük Kurultayın Milliyetçi Hareket Partisi’ni 2023’e ulaştıracak kadro, siyaset ve programın belirlenmesini sağlayacağına dikkat çeken Devlet Bahçeli, Siyasi Partiler Kanununa uygun olacak şekilde yapılması lazım gelen il ve ilçe kongrelerinin 9 Ağustos 2020 tarihinde Samsun’un İlkadım ilçesiyle birlikte başlayacağını duyurdu.

İl başkanlarına yörelerinde sorumluluk duygusuyla ve dava ruhuyla hareket etmeleri çağrısında bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, il başkanlarının insanüstü bir çalışma azmini sahaya aynen yansıtarak partimizi muvaffakiyetle temsil edeceklerine inandığını ifade etti.

/ Ramazan DURMUŞ


Kaynak: ucuncusayfahaber.com

Bakmadan Geçme