MHP'li Murat'tan ABYB'ye Ziyaret

Yıllardır Ülkücü hareketin ve Mİlliyetçi Hareket Partisi'nin çeşitli kademelerinde görev almış, Şu anda da, MHP'den Yeşilyurt Belediyesi Meclis Üyesi olan Vahap Murat, Anadolu Basın Yayın Birliğini ziyaret etti.

Yıllardır Ülkücü hareketin ve Mİlliyetçi Hareket Partisi’nin çeşitli kademelerinde görev almış, Şu anda da, MHP’den Yeşilyurt Belediyesi Meclis Üyesi olan Vahap Murat, Anadolu Basın Yayın Birliğini ziyaret etti.
Ülke ve Malatya gündemi ile ilgili bilgi alışverişinde bulunulan MHP’li Vahap Murat, “Davamızın emrinde liderimizin daima yanındayız Tüm Teşkilatlarımızla barışık bir şekilde ülkücü hareketin birlik ve dirliği için çalışmanın gayreti içerisinde olacağız ,ve bu düşünce ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kaynağını İslam ahlak ve fazileti ile milli kültür değerlerimizden alan , ülkenin birlik ve dirliği için her türlü hainliğe kahramanca karşı koyan ülke sevdalıları ile Türkiye’miz için, Malatya’mız için var gücümüz ile teşkilatımız ile birlikte güvenle huzurla çalışıyoruz..”dedi.
Milliyetçi Hareket varolduğu sürece ülkemizdeki İşbirlikçilerin, ihanet yarışına girmiş hainlerin karanlık eylemleri tutmayacaktır diyen Murat, “Küsecek, küstürecek ve dargın bırakılacak hiç bir dava arkadaşım olmamalıdır. Milliyetçi Hareket ülkenin birlik ve beraberliği için her türlü fedakarlığı yapmıştır ve yapmaya devam edecektir. “dedi.
Vahap Murat, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar İle de uyum içinde çalıştıklarını dile getirerek, “Yeşilyurt Belediyesinde bilindiği üzere Milliyetçi Hareket Partisinden 3 meclis üyemiz bulunmaktadır. Cumhur İttifakına riayet ederek, olumsuzlukları meclis üyesi arkadaşlarımız ve teşkilatımız ile birlikte istişare edip , gerekli tesbitleri yaptıktan sonra bildirip, Malatya’mız için ve vatandaşlarımız için yaşanabilir bir kent hafızası zihinlerimize yerleştirmek amacıyla , Milliyetçi Hareket kadrolarının çalışıtığını belirtmek isterim . “ şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, “Vahap Murat abimizi yıllardır tanıyoruz. Milliyetçi Hareketin içinde yıllardır çeşitli kademelerde görev almıştır. Ülkücü camiada sevilen sayılan bir isim. Bilgi birikimlerini bizimle paylaşması da bir o kadar değerlidir. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı sonsuız teşekkür ediyorum. “dedi. 
 

Bakmadan Geçme