MHP'li Kılavuz seçim Bölgesinde Muhtarlar ile..

Meclis tatilini fırsat bilerek seçim bölgesine ziyaretlerde bulunan MHP Milletvekili Olcay Kılavuz, geldiği Erdemli'yi de karış karış gezdi.

Meclis tatilini fırsat bilerek seçim bölgesine ziyaretlerde bulunan MHP Milletvekili Olcay Kılavuz, geldiği Erdemli'yi de karış karış gezdi.
MUHTARLARLA TOPLANTI
MHP Milletvekili Olcay Kılavuz, muhtarlarla buluşmasıyla ilgili olarak sosyal medyadan yaptığı payalşımda şunları söyledi:B
DEVLET İLE MİLLET ARASINDA KÖPRÜ
"Devlet ile millet arasında köprü olan, ülkemizin sorunlarının çözümünde çok önemli bir konumda bulunan Erdemli’deki 71 mahalle muhtarımızla bir araya gelerek tarım, turizm, ulaşım, sağlık gibi konularda istişarelerde bulunduk. Allah milletimize hayırlı hizmetler yapmayı bizlere nasip etsin.
Milletimiz uğruna gece gündüz demeden fedakarca çalışan çok kıymetli muhtarlarımızla gerçekleştirdiğimiz istişare toplantısı sonrası Dr. Devlet Bahçeli Meydanı’nda hatıra fotoğrafı çektirdik."
MHP Mersin Milletvekili  Olcay Kılavuz, Erdemli turunda Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Kaymakam Avni Kula, Erdemli Ülkü Ocakları Başkanı Soner Bağ, Erdemli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Metik ve  İlçe Emniyet Müdürü Barış Murat Başol'u da ziyaret etti.
Olcay Kılavuz, MHP Erdemli İlçe Başkan Fatih Serin, Belediye Meclis üyeleri ve parti yöneticileri ile de bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Kaynak: ucuncusayfahaber.com

Bakmadan Geçme