Meteoroloji'den Uyarı: Bu Geceye Dikkat

Bölgemiz genelinde havanın çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesinin görüleceği tahmin edilmektedir.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden verilen bilgilere göre;


Bölgemiz genelinde havanın çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği; sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesinin görüleceği tahmin edilmektedir.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde seyretmesi beklenmektedir.

RÜZGAR: Rüzgârların kuzeyli yönlerden orta kuvvette, yer yer kuvvetli eseceği tahmin edilmektedir.

UYARILAR:

Bu gece saatlerinden itibaren bölge genelindeki kar yağışları ile birlikte yer yer kuvvetli rüzgar da olması beklendiğinden Elazığ, Adıyaman, Malatya, Tunceli ve Bingöl bağlantı yolları ile karayolu geçitlerinin yüksek kesimlerinde yer yer kar birikintisi ve tipi oluşma riski sebebiyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı yetkililerin ve vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı yetkililerin ve vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Eğimi dik yamaçlarda çığ riski bulunduğundan yaşanabilecek olumsuzluklara karşı yetkililerin ve vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
 

Bakmadan Geçme