Melekbaba Caddesinde yapılan asfalt çalışmaları tamamlandı.

Hanımınçiftliği Ve Melekbaba Mahallesi Bağlantı Yolu Asfaltlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Hanımınçiftliği ve Melekbaba mahallelerinin bağlantı yolu olan Melekbaba Caddesinde yapılan asfalt çalışmaları tamamlandı.
Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin il merkezi ve ilçelerinde yaptığı çalışmalar devam ediyor. Altyapı ve üstyapı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren ekipler, Malatya il merkezinde içmesuyu ve kanalizasyon çalışmalarının tamamlandığı mahallelerde vatandaşların herhangi bir şekilde olumsuzluk yaşamaması için asfaltlama çalışmalarını hızlı bir şekilde yapıyor. 
Altyapı çalışmasının tamamlandığı Melekbaba caddesinde asfalt çalışmasının yapıldığını söyleyen Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Mehmet Mert, “ Hanımınçiftliği ve Melekbaba Mahallelerimizin bağlantı yolunun asfaltlama çalışmasına devam ediyoruz. Orduzu ve Hanımınçiftliği mahallemizde altyapı çalışmasının bittiği yerlere hızlı bir şekilde asfalt çalışmamıza devam edeceğiz. İnşallah Kurban Bayramına kadar en azından ana akslarda asfaltsız noktamız kalmayacak. Bölgenin içmesuyu ve kanalizasyon altyapısı tamamen yenilendiği için asfaltlanmaya geçilebilmesi için belirli bir süre geçmesi gerekiyor. Şuanda ana yolları MASKİ Genel Müdürlüğümüz bizlere teslim etti. Bizde ekiplerimizle inşallah 10 gün içerisinde altyapısı biten yerlerin asfaltlama çalışmalarını tamamlayacağız. Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı olarak büyük bir emek sarf ediyoruz. Parasal noktada sıkıntımız olmasa da fiyatının yüksek olmasına rağmen Batman’dan Kırıkkale’den bütüm almakta zorlanıyoruz. Üretim sıkıntısı var. Bununla ilgili küçük bir sıkıntımız var çözmeye çalışıyoruz. Şuanda hem Kırıkkale’den hem de Batman TÜPRAŞ’tan hızlı bir şekilde bütüm getiriyoruz. Günlük 12 veya 13 tanker almamız gerekiyor ki tüm kırsalla birlikte ilçelerimiz ve merkezde çalışmalarımızı sürdürelim. İnşallah kısa bir zamanda çalışmalarımızı tamamlayacağız. Altyapı çalışmalarının böyle bir külfeti var. Biraz daha sabırlı olmamız gerekiyor” diye konuştu.
Yolun medeniyet, suyun ise hayat olduğunu ifade eden Melekbaba Mahalle Muhtarı Ali Demir, “ Yine ayrı bir sevinci yaşıyoruz. Melekbaba ile Hanımınçiftliği mahallesini birbirine bağlayan Melekbaba Caddesinin asfaltını finişer ile Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yapılıyor. Yol medeniyettir, su hayattır. Bölgemizin kalkınması gerçekten güzel yollarla birlikte olur ve kentimiz kalkınır. Son yapılan imar çalışmasıyla birlikte bölgemize yoğunluk verildi. Yapılan yollar bizlere ve bölgemize değer katıyor. Güzel hizmetleri yapan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a ve ekiplerine teşekkür ediyorum” dedi.
Hanımınçiftliği Mahalle Muhtarı Yusuf Dönmez ise, “ Selahattin Başkanımızla Battalgazi Belediye Başkanı olduğu dönemde ben 5 sene birlikte çalıştım. Kervansarayı, yaşam merkezlerini, asfalt şantiyesini, yeni belediye binasını, içme suyu çalışmalarını yaptı. Gerçekten Battalgazi’de çalışırken çok güzel hizmetleri oldu. Selahattin Gürkan’ın Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonra ilçelerin altyapıları, yolları yenilendi. Hanımınçiftliği ve Melekbaba arasında kalan bağlantı yolumuzda asfaltlandı güzel bir yol haline geldi. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme