Meah Engelliler Günü Etkinliği

Meah Engelliler Günü Etkinliği

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle, engelli personeller ile bir araya gelindi. Programa Başhekim Yardımcılarımız; Uzm. Dr. Leman ACUN DELEN, Uzm. Dr. Rabia AYDOĞAN BAYKARA, Uzm. Dr. İbrahim AKTAŞ ile İdari Ve Mali İşler Müdürü Erdal AKBAKAY, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Zehra DOĞAN, Kalite ve Destek Hizmetleri Müdürü Nazif AKEL ve Müdür Yardımcılarımız katıldı.
Birleşmiş Milletler’in 1992 yılında almış olduğu karar sonucu Uluslararası Engelliler Günü olarak ilan edilen 3 Aralık, o gün itibariyle tüm dünyada engelli insanların sorumlarına dikkat çekmek ve onları daha iyi anlayabilmek amacıyla belirlenmiş bir gün olduğunu vurgulayan Başhekim Yardımcımız Uzm. Dr. Rabia AYDOĞAN, birbirimizi anladığımız her an bir engeli yıkar ve yaşamı herkes için yaşanılır kılarız diyerek, empatinin önemine dikkat çekti.
Başhekim Yardımcımız Uzm. Dr. Rabia AYDOĞAN "Hiçbir ferdin, her üç kişiden birini ilgilendiren bir mesele karşısında kayıtsız kalması, gözünü kapatması mümkün değildir. Bizi biz yapan bacağımız, kolumuz gözümüz değil kalbimizdir. Zihnimizdeki ve gönlümüzdeki tüm engelleri kaldıralım. Sadece bir gün değil her gün engellilerin farkında olalım." dedi
Katılımcılar adına söz alan engelli çalışma arkadaşlarımızdan Mahmut Keskin, hastane yönetiminin engellilere yönelik çalışmalarının kendilerini memnun ettiğini dile getirerek, "Bize büyük bir sürpriz oldu, Başhekimiz Prof. Dr. Erdal AKTÜRK’e böyle bir etkinliği düşündüğü için çok teşekkür ediyoruz. İlk defa böyle bir etkinlikle anılmak çok sevindirici oldu. İdaremizin kapısı sürekli bize açık, engelli çalışanlar olarak bir problemimiz olduğunda yöneticilerimizin kapıları bize kapanmadı ve sorunlarımız çözüldü. Hastane yönetimimize bizi hatırlayarak bugünü tertipledikleri için bütün engelli arkadaşlarım adına bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme