Mavi Vatanda haklarımızı koruyan hükümete teşekkür

MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, "Bütün imkanları seferber ederek Mavi Vatan'da haklarımızı emperyal güçlere ve onların maşalarına karşı savunan hükümetimize teşekkür ediyorum" dedi.
TBMM Genel Kurulunda, ekonomi alanında düzenlemeler içeren Elektrik Piyasası Kanunu ile bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına dair kanun teklifinin görüşmelerinde konuşan MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, Türkiye'nin enerji arz güvenliğine yönelik risklerin ortadan kaldırılması adına adımlar atılması gerektiğini belirtti. Özyürek, yapılacak düzenleme ile maden, doğal gaz ve elektrik sektöründe faaliyet gösteren kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör yatırımcılarının faaliyetlerini daha hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirmelerinin amaçlandığını söyledi. 
Mavi Vatan'daki hakların korunduğunu ifade eden Özyürek, "Egemenlik haklarımızdan taviz vermeden, arama ve sondaj çalışmaları, her türlü provokasyona rağmen devam ettiğini gururla takip etmekteyiz. Bütün imkanları seferber ederek Mavi Vatan'da haklarımızı emperyal güçlere ve onların maşalarına karşı savunan hükümetimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

Kaynak: MHP

Bakmadan Geçme