Maski, Doğantepe'nin Tüm Altyapısını Yeniliyor

Maski, Doğantepe'nin Tüm Altyapısını Yeniliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, altyapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, Akçadağ İlçesi’ne bağlı Doğantepe Mahallesi’nin içme suyu ve kanalizasyon altyapısı tamamen yenileniyor. MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Nuri Karadaş, Esenbey Mahalle Muhtarı Mehmet Sarpkaya ve Doğantepe Mahalle Muhtarı Hacı Hamza Doğan çalışmaları yerinde incelediler.
Doğantepe Mahalle Muhtarı Hacı Hamza Doğan, yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getirerek, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür etti. Muhtar Doğan, “Yıllardır beklediğimiz özlemimiz son buluyor” dedi.
“Altyapı medeniyettir” diyen Esenbey Mahalle Muhtarı Mehmet Sarpkaya ise Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın mahalleye medeniyet getirdiğini söyledi. Emeği geçenlere tek tek teşekkür eden Muhtar Sarpkaya, “Altyapı makyajı olmayan bir yatırımdır. Görünmeyen bir hizmettir. Çok büyük maliyetler gerektirir. Ekonomik krize rağmen, pandemiye rağmen mahallemize hizmet yapılıyor. Bize uygarlığı, temizliği ve centilmenliği getirdiniz. Büyükşehir Belediye Başkanım Sayın Selahattin Gürkan başta olmak üzere, MASKİ Genel Müdürümüz Mehmet Mert’e ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Altyapı sağlık demek sıhhat demek. Hizmetleriniz için sağ olun var olun” diye konuştu. 
AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Nuri Karadaş da, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın ayrım yapmadan herkese eşit hizmet götürmeye çalıştığını belirterek, “Doğantepe Mahallemiz başta olmak üzere çevre mahallerimize getirilen hizmetlerden dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın talimatları doğrultusunda Malatya’nın her yerinde çalıştıklarının altını çizen MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, “Doğantepe Mahallemiz için altyapı noktasında çok ciddi bir yatırım yapıyoruz. Altyapı tamamen yenileniyor. İçme suyu, kanalizasyon ve depoların tamamını yeniliyoruz. Ciddi bir maliyet çıkıyor ortaya. Bize bunu temin eden ve bize öncülük eden Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a şükranlarımı sunuyorum. Kırsala büyük önem veriyoruz. Şartlara rağmen Akçadağ’ımızın birçok bölgesinde çalışıyoruz. Ekim ayı sonunda altyapıyı bitirerek üstyapıya geçeceğiz. Zor bir proje. Tüm ekibime teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
 

Bakmadan Geçme