• Haberler
  • Spor
  • Malatya'nın Sultanlarından Muhteşem Galibiyet !

Malatya'nın Sultanlarından Muhteşem Galibiyet !

Türkiye Voleybol Federasyonu KFC Kadınlar 1.liginde mücadele eden Malatya temsilcisi Nicer Hotel Voleybol bugün Muhammed Ali Clay Spor salonunda

Türkiye Voleybol Federasyonu KFC Kadınlar 1.liginde mücadele eden Malatya temsilcisi Nicer Hotel Voleybol bugün Muhammed Ali Clay Spor salonunda oynadığı Ereğli Belediye Karşılaşmasında Nicer Hotel Voleybol setleri 25-13, 25-20 alarak durumu 2-0 yaptı. Üçüncü seti ise Konya Ereğli Belediyespor 25-20 aldı. Dördüncü seti de 27-25 kazanan Malatya takımı müsabakadan 3-1 galibiyetle ayrıldı.

Ligin ilk iki haftasında sahadan mağlubiyetle ayrılan temsilcimiz ligte ilk galibiyetini almış oldu. Kulüp Başkanı Mesut KARABULUT,  voleybol sporunda takım uyumunun önemli olduğunu belirterek, malesef transferlerimizin takıma geç katılması nedeniyle ligin ilk iki haftasında bunun sıkıntısını yaşadıklarını belirtti.Takımımız her hafta oynadıkları oyunu geliştirerek bugün şehrimize muhteşem bir galibiyet hediye ettiler. Maçta vermiş oldukları mücadeleden ve galibiyetten dolayı tüm takımı tebrik ediyorum dedi. Maçta takımımızı yalnız bırakmayarak maçın sonuna kadar takımımıza destek olan taraftarlarımıza teşekkür ederim dedi. Maçtan sonra Çamlıca Restaurant Yönetim kurulu Başkanı Sayın Rıdvan BUDAK tarafından takıma galibiyet yemeği verdi. Malatya temsilcimiz Nicer Hotel Voleybol önümüzdeki iki hafta Eskişehir Peyman Spor ve Elazığ Bordo Spor deplasmanına gidecek. Temsilcimize bu zorlu iki deplasmandan galibiyetle dönmesi dileğiyle, başarılar dileriz.

Bakmadan Geçme