Malatya'lı Hemşehrimiz Prof.Dr. Zeliha Selamoğlu Ödüle Doymuyor!!!

Nigde Omer Halisdemir universitesinden ayni anda iki odulu Birden almaya hak kazanan bir kadin akademisyen oldu. Bu vesileyle prof Dr. Zeliha SELAMOGLU nu kutlariz.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr. Zeliha SELAMOGLU, Niğde Ömer Halisdemir üniversitesi tarafından 09.07.2021 tarihinde Niğde il protokolü ve  üniversite öğretim elemanlarının katılımıyla düzenlenen ödül töreninde 2 ayrı alanda Birincilik ödülüne layık görüldü. 
Ulusal ve yerel basının ilgi gösterdiği Nigde'deki ödül töreninde Bilim Insanı Odülünü ve Bilimsel Makale Performans Birincilik ödülünü alarak 2 ayrı alanda da Odül kazanan hemşehrimiz Prof.Dr Zeliha SELAMOĞLU MALATYAMIZIN gurur kaynağı olmuştur. 
Yurtiçi ve yurtdışında yaptığı çok sayıda başarılı çalışmalar ve aldigi birçok uluslararası bilimsel ödüllerle adından söz ettiren ve INONU UNIVERSITESI mezunlarindan olan Prof Dr Zeliha SELAMOĞLU Niğde Ömer Halisdemir Universitesi Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri bölüm başkanı ve Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı Başkanı olarak görev yapmakta olup 09.07.2021 tarihinde aldığı bu 2 ayri birincilik ödülü ile de başarılı bir kadın akademisyen olarak bir kez daha MALATYALILARIN gurur kaynağı olmuştur.
INONU UNIVERSITESI mezunlarindan olan Prof.Dr Zeliha SELAMOĞLU hocamızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz

Bakmadan Geçme