Malatya Lazer Epilasyon ile Ağrısız Buz Lazer

Buz Lazer, sahip olduğu gelişmiş teknolojileri ve avantajları ile Malatya Lazer Epilasyon merkezlerinde de hızla yayılmaktadır.

Malatya Lazer Epilasyon ile Ağrısız Buz Lazer

Buz Lazer, sahip olduğu gelişmiş teknolojileri ve avantajları ile Malatya Lazer Epilasyon merkezlerinde de hızla yayılmaktadır. Ağrısız, hızlı, etkili ve güvenli bir lazer epilasyon deneyimi Lazer Epilasyon Malatya merkezlerini tercih edebilirsiniz.

İstenmeyen tüylerden kurtulmak, Buz Lazer Epilasyon İzmir'de

Buz Lazer Nedir?

Buz Lazer Soprano Ice, Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium cihazlarını tanımlayan patentli bir dünya markasıdır. Alma Lasers tarafından üretilerek seksenin üzerinde ülkede kullanılmaktadır. Distribütör firma tarafından Türkiye’de Buz Lazer adı ile lanse edilmektedir. Buz Lazer, uzun yıllar süren araştırmalar sonucu konforlu ve etkili bir lazer epilasyon için geliştirilmiştir.

Alexandrite, Diyot ve Nd:YAG dalga boyları olmak üzere üç dalga boyunun aynı anda tek bir sistemde bulundurulması avantajı ile kılın tüm anatomik yapılarını etkili bir şekilde tahrip etmek mümkün olmaktadır. Bu avantaj sayesinde farklı derinlikteki kıl kökleri hedeflenebilmektedir. İnce kıllar dahil tüm kıl tiplerinde etkili sonuçlar alınabilmektedir.

Gelişmiş Buz Başlık İle Buz Lazer Epilasyon Keyfi

Buz Lazer Neden Tercih Ediliyor?

Neredeyse tamamen ağrısız bir lazer epilasyon deneyimi sunduğundan dolayı konforlu bir uygulamadır. Cildi -3 dereceye kadar soğutan patentli Ice Teknolojisi ile cilt sürekli serin tutularak lazer ısısından kaynaklı ağrının hissedilmemesi sağlanmaktadır. Tedavi başlığının safir ucu cilde temas ettiğinde tüm seans boyunca buz gibi soğuk bir etki ile cilt anında ferahlatılmaktadır. Lazer epilasyon ağrısız bir şekilde olmasının yanında buz serinliğinde tamamlanmaktadır.

Buz Lazer, patentli SHR (Super Hair Removal) uygulama tekniği ile kıl köklerinin kademeli olarak ısıtılması sağlanmaktadır. Bu da Buz Lazer epilasyonun ağrısız olmasını sağlayan bir diğer önemli unsur olarak karşımıza çıkmaktadır. Tek tek atım yapan lazer epilasyon yöntemlerindeki gibi yoğun ısı hissedilmemesi için çoklu lazer atımları yapılarak cilt yüzeyi de korunmaktadır.

Buz Lazer patentli teknolojileri ile güvenli, ağrısız, etkili ve kalıcı lazer epilasyon deneyimi sunmaktadır. FDA (Food and Drug Administration) onaylı patentli bir marka olmasının yanı sıra Sağlık Bakanlığı ÜTS sistemine de tıbbi cihaz olarak kayıtlıdır. Böylece bronz ten dahil olmak üzere tüm cilt tiplerinde güvenli uygulama olanağı sunduğu kanıtlanmıştır. Ayrıca yapılan birçok klinik çalışma da bronz ve esmer tenlerde de güvenli olduğunu desteklemektedir. Ciltte yanık, renk değişimi ve leke riski olmayan Buz Lazer ile yaz aylarında dahi lazer epilasyon yaptırmak mümkündür. Güneşlendikten sadece 1 hafta sonra bile uygulanabilir olması diğer lazer epilasyon yöntemlerindeki gibi minimum 1 ay kadar cilt renginin açılmasını beklemeye gerek olmaması Buz Lazer’in avantajlı yönlerinden biridir. Malatya lazer epilasyon merkezlerinde Buz Lazer çokça tercih edilmektedir.

Buz Lazer epilasyon nedir? Buz lazer epilasyon işe yarıyor mu? - Güzellik  Haberleri

Buz Lazer Epilasyon Kaç Seans Sürmektedir?

Lazer epilasyon genellikle 8 seans sonunda kalıcı bir etki bırakmaktadır. Ancak seans sayısını belirleyen çok fazla faktör bulunmaktadır. Kılların bulunduğu bölge, cilt rengi, kıl rengi, kıl yoğunluğu ve kıl kalınlığı da lazer epilasyon seans sayısını belirleyen faktörlerdendir.

Periyodik bakımı yapılmayan veya taklit cihazları kullanan kliniklerde işlem yaptırmak son derece risklidir. Bu kliniklerin listeden çıkarıldığı yalnızca Gerçek Buz Lazer merkezlerinin bulunduğu listemizi sayfamızdan ziyaret edebilirsiniz.

Bakmadan Geçme