Malatya Kanatlı Hayvan Yetiştiriciliği Birliği Başkanlığına Eynel seçildi

Taze kan, güçlendirilmiş ekip Malatya Kanatlı Hayvan Yetiştiriciliği Birliği Başkan Serdar YILDIZ'dan boşalan birlik başkanlığı için yeniden seçime gitti.

Taze kan, güçlendirilmiş ekip Malatya Kanatlı Hayvan Yetiştiriciliği Birliği Başkan Serdar YILDIZ’dan boşalan birlik başkanlığı için yeniden seçime gitti. 
26.03.2022 tarihinde yapılan olağanüstü seçimde katılan yoğunluk üreticilerin birliğe olan teveccühünü gözler önüne serdi. Seçimde tek liste halinde çıkan İbrahim EYNEL ve ekibi yeni yönetimi oluşturdu. Seçimden sonra konuşan EYNEL,” önce ki yönetime Serdar Başkan nezdinde teşekkür ediyorum özellikle Sayın Serdar YILDIZ’ın birlik oluşumu için verdiği mücadele birliğimizin tanınırlığı ve arkadaşlarımızın bir arada toplanması hususunda verdiği mücadele hatırı sayılır bir noktadadır. Sayın Başkanımızdan devraldığımız bu bayrak yarışını üyelerimizin menfaatleri için daha ileriye taşıyacağız. Üyelerimizin katılımları ve tek liste halinde bana verdikleri bu sorumluluğu layıkıyla yerine getirmeye çalışacağım.” Dedi.
 Katılan tüm üreticilere teşekkür eden başkan İbrahim EYNEL üye kayıtlarının devam ettiğini ayrılık ve tefrikanın bittiğini ve tüm üyelerimizin üyelik işlemleri için birlik binasına çay içmeye davet ettiğini belirtti. 
 

Bakmadan Geçme