• Haberler
  • Eğitim
  • Malatya Eğitim Gücü Sen Yeni eğitim öğretim yılı kutlama mesajı

Malatya Eğitim Gücü Sen Yeni eğitim öğretim yılı kutlama mesajı

Malatya Eğitim Gücü Sendikası İl Başkanı Yusuf YILMAZOĞLU Yeni eğitim öğretim yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı

Malatya Eğitim Gücü Sendikası İl Başkanı Yusuf YILMAZOĞLU yayımladığı mesajda,''Malatya Eğitim Gücü Sendikası olarak, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının tüm öğretmenlerimize, tüm eğitim çalışanlarına,öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Her yeni eğitim yılı, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi daha donanımlı, özgüvenli ve başarılı bireyler olarak yetiştirmek adına yeni bir fırsat sunmaktadır. Eğitim camiamızın fedakâr öğretmenleri sayesinde, bu yıl da bilgiyle, sevgiyle ve azimle çocuklarımızın hayatlarına dokunacak, onları aydınlık yarınlara hazırlayacağız.

Eğitimde kalitenin yükselmesi, eğitim çalışanlarımızın hak ettiği değeri görmesi ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi için sendikal mücadelenin önemi büyüktür. Adaletin ve eşitliğin sağlanması, her bireyin hak ettiği değeri görmesi, ancak güçlü bir dayanışma ve sendikal birliktelik ile mümkündür. Bizler, eğitim çalışanlarının haklarını savunmak ve adaletin yerini bulmasını sağlamak için mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Bu süreçte, hakkaniyetin, eşitliğin ve adil bir çalışma ortamının tesis edilmesi en büyük hedefimizdir.

Yeni dönemin başarılarla dolu, sağlıklı ve verimli geçmesini temenni ediyor; tüm eğitim emekçilerimize sendikal mücadelede birlik, beraberlik ve adalet dolu bir yıl diliyorum''ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme