• Haberler
  • Malatya
  • Malatya'da Konteyner Kentlerde Güvenlik Tedbirleri ve Denetimler Devam Ediyor

Malatya'da Konteyner Kentlerde Güvenlik Tedbirleri ve Denetimler Devam Ediyor

Valiliğimiz koordinasyonunda,İlimizde bulunan konteyner kentlerde depremzede vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir ortamda günlük yaşamlarını sürdürebilmeleri için gerekli güvenlik tedbirleri alınmaktadır.

Valiliğimiz koordinasyonunda,İlimizde bulunan konteyner kentlerde depremzede vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir ortamda günlük yaşamlarını sürdürebilmeleri için gerekli güvenlik tedbirlerialınmaktadır.
Malatya il merkezinde polis ve Jandarma sorumluluk bölgesinde yer alankonteyner kentlerdetoplam 55.734 vatandaşımız ikamet etmektedir. Bu konteyner kentlerde gerekli güvenlik tedbirleri titizlikte uygulanmakta olup,konteyner kentlerin etrafı tamamen tel örgüyle çevrilmiş, konteyner kent girişlerinde nizamiyeler oluşturularak giriş ve çıkışlarda gereklikimlik kontrolü yapılmakta olup, 546 kamera sistemiyle konteyner kentlerimizgece ve gündüz izlenmeye devam edilmektedir.
Konteyner Kentlerimizde Emniyet, Jandarmave Özel Güvenlik personeli olmak üzere toplamda 515 personel ile güvenlik tedbirleri yerine getirilmektedir.
Depremzede vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için çalışmalarımız kesintisiz devam etmekte olup, 06.02.2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremde konutu hasar gören vatandaşlarımızın haricinde konteyner kentlerde başka kimse barınmamaktadır.
Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonraki süreçte de denetimler ve kontroller devam edecektir.
 

Bakmadan Geçme