Malatya Büyükşehir Belediyesinden Elektrikli Ve Hibrid Araç Teknolojileri Paneli

Malatya Büyükşehir Belediyesinden Elektrikli Ve Hibrid Araç Teknolojileri Paneli

Malatya Büyükşehir Belediyesi KÜLTÜR AŞ tarafından organize edilen ve Elektrikli ve Hibrid Araçlar Derneği (TEHAD) ile Malatya Akaryakıtçılar Derneği (MADER) işbirliğiyle Elektrikli ve Hibrid Araç Teknolojileri ile alakalı bir panel düzenleniyor. 
Günümüzde kullanılan yakıtların tükenebilir kaynak olması ve artan karbon emisyonunun gün geçtikçe doğaya zararının artması ile birlikte enerji sektörlerinin yeşil enerjiye yönelmesiyle birlikte temiz enerji kullanımı günümüzde kaçınılmaz hale gelmiştir. 
Günümüz teknolojilerine ve temiz enerji kullanımının önemine dikkat çekmek amacıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ Organizesinde9 Haziran 2022 Perşembe günü saat 13.30’daRamada Otel’de ‘Elektrikli ve Hibrid Araç Teknolojileri’ konulu bir panel düzenleniyor.
Strateji ve Araştırma Direktörü Emin Emrah Danış Moderatörlüğünde gerçekleştirilecek olan Panele konuşmacı olarak; TEHAD Kurucu Başkanı Berkan Bayram, MADER Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Önal, Akcan Holding Başkan Vekili Özcan Akcan, Aspilsan-Gömülü Yazılım Mühendisi Muhammed Tarık Yıldız, Voltrun Kurumsal Satış Yöneticisi Urcan Taylan katılacak. 
 

Bakmadan Geçme