Malatya Büyükşehir Belediyesi'nden Gençlik Konseri

19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Coşku İçerisinde Kutlanacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı Malatya’da coşku içerisinde kutlamaya hazırlanıyor. Büyükşehir Belediyesi Gençlik Konseri ile Fatih Genç ve Kubat’ı müzikseverlerle buluşturuyor. 
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunun doyasıya yaşanacağı konser, 19 Mayıs Perşembe günü saat 18.00’de Fatih Genç’in sahne alması ile başlayacak. Fatih Genç’in ardından 20.00’de Kubat konseri ile devam edecek Gençlik Konseri Saat 21.00’de gerçekleştirilecek olan Havai Fişek Gösterisi ile sona erecek. 
Büyükşehir Belediyesi yanı Miting alanında gerçekleştirilecek olan Gençlik Konserine müzikseverlerin yoğun bir katılım göstereceğine inandığını belirten Başkan Gürkan, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde bundan 103 yıl önce Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı bu önemli günde Büyükşehir Belediyemizin yanında Miting Alanı’nda düzenleyeceğimiz Gençlik Konserine tüm gençlerimizi davet ediyorum. Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı bu günü coşku içerisinde Malatya’nın bütün renkleriyle birlikte birlik ve beraberlik içerisinde kutlayacağız” dedi. 
 

Bakmadan Geçme