• Haberler
  • Malatya
  • Malatya Birlik ve Dayanışma Platform'undan (MABİDAP) ABYB'ye ziyaret

Malatya Birlik ve Dayanışma Platform'undan (MABİDAP) ABYB'ye ziyaret

MABİDAP Genel Başkanı Doğan Dönmez ve beraberindeki heyet ,Basın Konteyner ziyaretleri kapsamında Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.

MABİDAP Genel Başkanı Doğan Dönmez ve beraberindeki heyet ,Basın Konteyner  ziyaretleri kapsamında Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.


Yeni kurulmasına rağmen Malatya’nın tekrar ayağa kalkması için önemli çalışmalara imza atan  ve yaptığı  etkinliklerle gönüllere dokunan Malatya Birlik ve Dayanışma Platformu(MABİDAP) hakkında bilgi veren Genel Başkan  Doğan Dönmez,’’Malatya’nın bütün insanlarını kapsayan bir platform burası. Bütün toplumu kucaklama misyon ve vizyonuna sahibiz. Avrupa’nın en iyi derneği olarak seçildik. İnşallah 16 Eylül’de Ankara’da ödülümüzü almaya gideceğiz” dedi. 
“Asrın felaketi”nin ardından Malatya’nın tekrar ayağa kalkması için çalışmalarımız devam ediyor’’ifadelerine yer veren Başkan Dönmez,’’ Malatya Birlik ve Dayanışma Platformu (MABİDAP), dinamik, girişimci ve çalışkan yönetim kadrosu ile adından sıklıkla söz ettiriyor. Önemli toplumsal konularda farkındalık yaratmayı hedefliyoruz. Malatya Birlik ve Dayanışma Platformu olarak, her yaştan ve her kesimden bireye hitap ederek, toplum üzerinde farkındalık yaratıp, toplumun aydınlanması üzerine; eğitim, sosyal, ekonomik, kültürel ve toplumsal konularda bireyleri bilinçlendirmek, geçmişine bağlı kültürünü korumak ve gelecek nesillere aktarmak için çalışmalar, projeler, öneriler sunma ve faaliyetler yürütme misyonu ile çıktığımız yolda emin adımlarla ilerliyoruz’’şeklinde konuştu. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Anadolu Basın Yayın Birliği(ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise, Malatya Birlik ve Dayanışma Platformu Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti,başarılar diledi.

Malatya’nın tanıtımına katkı sunmayı hedefleyen ’’ Malatya Birlik ve Dayanışma Platformu (MABİDAP)Yönetim Kurulu :
GENEL BAŞKAN 
Doğan Dönmez
GENEL BAŞKAN YARDIMCILARI
Mehmet Koyuncu
Murat Ermeç
Abdullah Şahin 
Tolga Toy 
Erdoğan Savaş Çetinkaya
KADIN KOLLARI BAŞKANI 
Handan Bulut 
 GENEL SEKRETER 
İbrahim Eriç
DİSİPLİN KURULU 
Vahide Geliç
Naime Dönmez
Firdevs Altıntop


 

Bakmadan Geçme