'Mahalle Bizim Gençlik Bizim' programında gençlerle bir araya geldi.

AK Partili Çalık, Malatya Orduzu'da gençlerle buluştu

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Battalgazi İlçesi Orduzu Mahallesinde AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığınca düzenlenen "Mahalle Bizim Gençlik Bizim" programında gençlerle bir araya geldi.

Milletvekili Çalık, burada yaptığı konuşmada, gençlerin heyecanını gözlerinde gördüğünü söyledi. Gençleri çok önemsediklerini ve onlarla birlikte yol yürüdüklerini dile getiren Çalık, 2023’e de gençlerle birlikte yürüyeceklerini ifade etti. 

“Türkiye’nin 2023, 2053 ve 2071 vizyonunu gençlerimiz başaracak” diyen Çalık, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugünün ilçe başkanları, belediye başkanları, milletvekilleri burada, yarının bütün unvanını hak etmiş gençlerde burada. O unvanı hak etmiş Allah nasip ederse yarın milletvekili, belediye başkanı, ilçe başkanı, mahalle başkanı, bakan olacak. Bu gençler inşallah Orduzu’dan çıkacak. Orduzu’da, Battalgazi’de bu gençlik varken 2023’te emin adımlarla sandığa doğru koşacağız. Gençlerimizle birlikte hep beraber yol yürüyeceğiz.”

Gençlerle birlikte ‘durmak yok yola devam’ diyen Çalık, Türkiye’nin gençlerle birlikte hedeflerine emin adımlarla yürüyeceğini kaydetti. Gençlerin sorularını da cevaplayan Çalık, daha sonra onlarla fotoğraf çektirdi.

Programa, AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Ahmet Çakır, Hakan Kahtalı, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci,AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Sinan Özhüsrev, AK Parti Battalgazi Gençlik Kolları İlçe Başkanı Harun Erdem ile çok sayıda partili katıldı.

Bakmadan Geçme