• Haberler
  • Malatya
  • Maginder'den İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır'a Ziyaret

Maginder'den İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır'a Ziyaret

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Karademir

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Karademir ve yönetim kurulu üyeleri, Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır’ı makamında ziyaret etti. MAGİNDER Başkanı Salih Karademir 2024-2025 eğitim-öğretim yılına dair yapılan hazırlıklar, deprem sonrası eğitim kurumlarının durumu ve gelecekte yapışabilecek ortak projeler hakkında Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır ile istişarelerde bulundu. 
“SİVİL TOPLUM KURULUŞLARININ EĞİTİME KATKISI BÜYÜK DEĞER TAŞIYOR”
Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır, depremin ardından eğitim kurumlarında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi vererek, Malatya’daki bazı okulların yenileme sürecinde olduğunu ve diğer okulların eğitim faaliyetlerine devam ettiğini söyledi. Depremin yarattığı zorlukların aşılmasında sivil toplum kuruluşlarının desteğinin önemine vurgu yapan Bakır, bu süreçte MAGİNDER gibi kuruluşların da katkısının büyük değer taşıdığını ifade etti.
“HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ”
MAGİNDER Yönetim Kurulu Başkanı Salih Karademir ise, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını temennisinde bulunarak, eğitimin kalitesini artırmaya yönelik adımlar atılması gerektiğini belirtti. Karademir, “MAGİNDER olarak, öğrencilerimizin daha iyi koşullarda eğitim alabilmeleri için her türlü desteği vermeye hazırız. Öğretmenlerin mesleki gelişimini desteklemek ve öğrencilerin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılımını artırmak adına çeşitli projeler geliştirmeyi hedefliyoruz” dedi.
ORTAK PROJELER DEĞERLENDİRİLDİ
Görüşmede ayrıca, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile MAGİNDER arasında yürütülebilecek ortak projeler de değerlendirildi. Erken yaşta girişimcilik ruhunun kazandırılması, mesleki eğitimlerin güçlendirilmesi ve teknolojinin eğitimde daha etkin kullanılması gibi konular üzerinde duruldu. Bu projelerin, Malatya’daki eğitimin kalitesini artıracağı ve öğrencilerin geleceğe daha donanımlı bir şekilde hazırlanmalarına katkı sağlayacağı ifade edildi.
 

Bakmadan Geçme