Küresel Güçlerle Muhalefetin İstediği Türkiye Düzenini Millet Niye İstesin ki...

Av. Selahattin Sarıoğlu Malatya Barosu 12. Bşk.

Elinde, vatandaşa sunabileceği bir önerisi olmayan muhalefet,  diline doladığı güçlendirilmiş parlamenter sistem ve demokrasi gibi soyut söylemlerle milletin kafasını bulandırmaya çalışıyor.
Hepimiz biliyoruz ki, Türkiye’de, demokrasinin daha, doğru düzgün maddi temeli, alt yapısı yok. 
Böylesi yumuşak ve kaygan zemin üzerinde Parlamenter Sisteme dönmemiz demek, oynak bir demokrasiyle Türkiye’yi yönetmeye dönmemiz demektir.
Elli yıl geriye gitmemiz demektir...
Bağımsızlaşmama, bilimde, teknolojide, üretimde, eğitimde, sanatta, sporda, güvenlikte, yönetimde... devlet olarak kendi kararlarımızı verememe yoluna girmemiz demektir.
Fakirlikten, gerilikten kurtulamamak ve tabii ki gelişmiş demokrasiye de ulaşamamak demektir.
İşte, yaşamakta olduğumuz Ak Parti CB Hükümet Sistemi Türkiye’yi muasır medeniyet yolunda ilerletirken, aynı zamanda demokrasinin alt yapısını da inşa etmektedir...
Muhalefetin diline doladığı Güçlendirilmiş! Parlamenter Sisteme dönmek demek, demokrasiden de, muasır medeniyet yolundan da dönmektir.
Gençler bilmeyebilir,  bizim bildiğimiz o ESKİ PARLAMENTER DÜZEN MİLLETVEKİLLERİNİN, BAKANLARININ memleket mesleleleriyle uğraşmak yerine, ŞOVDA, OYUNDA, OYNAŞTA  olduklarıdır.
Bu günlerin bütün sululuğunu, arsızlığını yaşamış milletimizin, BOZUK DÜZEN günlerine dönülmesine izin vermeyeceğine inanmaktayım.
Büyük Milletimiz, ABD ve küresel güçlerin muhalefetle birlikte bizi DERBEDER TÜRKİYE günlerine götürmesine neden müsade etsin ki!
En derin saygılarımla, Yüce Milletime borçluluk duygularımla... 09.10.20
Av. Selahattin Sarıoğlu
Malatya Barosu 12. Bşk.

Bakmadan Geçme