Kulüp Başkanlarından Teşekkür

MKE Ankaragücü, Hes kablo Kayserispor ve Btc Türk Yeni Malatyaspor, küme düşmenin kaldırılması kararıyla birlikte çifte bayram yapıyor.

Süper Lig'den düşen MKE Ankaragücü, Hes kablo Kayserispor ve Btc Türk Yeni Malatyaspor, küme düşmenin kaldırılması kararıyla birlikte çifte bayram yapıyor. 

3 Kulübün Bşakanları kararla ilgili olarak duygularını paylaşırken şunları söylediler:

Fatih MERT (Ankaragücü)

"Bugün alınan kararın Türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum. Kararın oybirliği ile alınmasını sağlayan ve dayanışmanın en güzel örneğini sergileyen kulüp başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Devlet büyüklerimize, Spor Bakanımıza ve TFF' na destekleri için teşekkür ederim."

Berna GÖZBAŞI (Hes Kablo Kayserispor)

"Mücadeleye devam...

Süper Lig, Kayserisporumuz, Ankaragücü ve Yeni Malatyaspor ile SÜPER... 

Çağrımıza destek veren başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, Bakanımız  Mehmet Kasapoğlu, TFF Başkanımız Nihat Özdemir ile Kulüpler Birliğinin çok değerli üyelerine teşekkür ediyoruz. Süper Ligdeyiz."

Adil GEVREK (Btc Türk Yeni Malatyaspor):

"Çifte bayram yaşıyoruz. Bundan sonra Malatyaspor için daha hayırlı işler yapacağız. . Biz de çok hatalar yaptık. Hatalarımızdan ders çıkaracağız. Şu an çifte bayram yaşasak da daha sağlam adımlar atacağız. Bütünleşeceğiz. Malatya'yı daha ileriye taşımak istiyoruz." 

Bakmadan Geçme