• Haberler
  • Spor
  • Koçak: '12 sporcunun lisansını zar zor çıkardık '

Koçak: '12 sporcunun lisansını zar zor çıkardık '

Hekimhan Belediyesi Girmanaspor Kulübü Sportif direkdörü Ramazan Koçak

Hekimhan Belediyesi Girmanaspor Kulübü Sportif direktörü Ramazan Koçak, sosyal medya kişisel sayfasından veryansın etti.

Koçak, maddi imkansızlıklarla 12 sporcunun lisansı zor çıkardıklarını dile getirerek, "Malatya spor Kamuoyununa Hekimhan Belediyesi Girmanaspor olarak bizleri üzücü bir söylemlerle itam edilen sözler gerçekten bizleri üzmüştür.
Şahsım olarak iki ay önce Bal ligindeki takımlarımızın Üç  başkanlarıya görüştüm dedim lig öncesi  bir araya gelelim en azında bir takımımız bir üst lige çıksın dedim;
Ancak bir araya gelemedik malum Hekimhan Belediyesi Girmanasporun bütcesi belli
Biz Yeşilyurtspor maçı öncesi 12.sporcunun lisansını zar zor çıkardık.
Maçtan önce il dışında 4 sporcu evraklarını vermeyip malatyayı terk ettiler Sadece Sayın Veli Agbaba vekilim olmassaydı belkide sahaya çıkamazdık spor malzemelerimizi temin etti.
Hekimhan Belediye Başkanımız sayın Mehmet Şerif Yıldım bey Arabamızı ve Hekimhandaki yemeklerimizi veriyor teşekür ediyorum. Bize bir yerlerde para gelseydi 12 kişiyle maça çıkmazdık derim sizlerin taktirine bırakıyorum daha şu gün olmuş sporcularımın hiç birine para veremedik ben burda yine deklara ediyorum 4 takımın hangisi şampiyonluga oynayacaksa yine desteklemeye varım kulübümüz olarak  bu ligin yeni takımıyız ligde en iyi yerde bitirmek ve başka takımların ligde çekildikleri gibi çekilmemenin peşindeyim bunun hale ugraşındayım hiç bir kulüp kulübüme ne yardım etti nede teklif etti bunu söyleyenleri Allaha havale ediyorum kulübüm için tüm Malatya takımları eşittir bunun böyle bilinmesini isterim" dedi.

Bakmadan Geçme