Kiraz'a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor

Kiraz'a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor

Olağan kongre sonucu yeniden göreve gelen Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Enver Kiraz’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Kiraz’ı bugün parti il binasında önce avukat Soner Gökçe daha sonra Yeşilyurt Muhtarlar derneği ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Avukat Soner Gökçe “ onurlu ve kutsal olan Cumhuriyet Halk Partisi il başkanlığı görevinizi kutlamak için ziyarete geldim. Ama sizi en çok oluşturduğunuz yönetim için kutlamak isterim. Çünkü her kesimi kucaklayan gençlere, hanımlara yer veren ve nitelikli bir yönetim kurulu olması, tecrübeyle gençliğin bir araya gelmesi büyük bir adımdır.  Ben Cumhuriyet Halk Partisi içerisinde yer almaktan sizlerle ve yönetim kurulunuzla çalışmaktan büyük onur ve kurur duyuyorum.” Dedi.
Başkan Enver Kiraz ise; “Mesleğinde başarılı olan ve partimizde önemli görevler üstlenen Soner Gökçeye zor dönemlerde partimize emek harcadığı ve büyük sorumluluklar aldığı için her zaman teşekkür etmişizdir. Bugünde bizleri ziyaret etmesi bizleri mutlu etmiştir. İfadelerini kullandı.

Gökçe’nin ardından CHP il yönetim kurulu Yeşilyurt muhtarlar derneği ile bir araya geldi.  
Dernek başkanı Salman Şahbaz Kiraz ve yönetimine teşekkür ederek “ Yeşilyurt muhtarlar derneği olarak başkanımızla irtibat halinde olup sorun ve sıkıntılarımızı bizzat kendilerine bir vekilimize iletme fırsatına sahip olduk. Biz muhtarlar olarak yeniden göreve getirilen İl başkanımıza görevinin hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Muhtarların öneminden bahseden Enver Kiraz “Salman beye Ve genç muhtarlarımıza teşekkür ediyorum bütün siyasi partilere eşit duran bir dernek olduğu için objektif oldukları için ayrıca teşekkür ediyorum. Biz elimizden geldiğince muhtarlarımızın yanlarında yer almaya çalışıyoruz. Malatyamızın daha iyi bir hizmet alması konusunda muhtarlarımız büyük önem taşıyor. Bizden ne zaman bir emirleri olursa elimizden geldiğince yerine getirmeye çalışıyoruz çünkü onların emri vatandaşın emridir.” Diyerek ziyaret için teşekkür etti.

Bakmadan Geçme