Kemerköprü-Alişar Ve Mahmutlu Grup Yolu Asfaltlanıyor

Büyükşehir Belediyesi asfalt çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından altyapı çalışmalarının tamamlandığı Kemerköprü-Alişar ve Mahmutlu grup yolunu asfaltlıyor. 
Malatya genelinde yapmış olduğu çalışmalarla vatandaşların takdirini kazanan Malatya Büyükşehir Belediyesi altyapı çalışmalarının tamamlandığı grup yollarında asfalt çalışmalarına başlayarak vatandaşların mağduriyetlerini gideriyor. 
Sayın: Uzun ve meşakkatli bir yol
Yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesine ve ekiplerine teşekkür eden Battalgazi İlçesi Alacakapı Mahalle Muhtarı Nazif Sayın, “Üzerinde bulunmuş olduğumuz yol Kemerköprü, Alişar, Hatunsuyu ve Dilek yoluna kadar uzanan bir yol. MASKİ Genel Müdürlüğünün çalışması sonrasında Büyükşehir Belediyemiz burada sıcak asfalt çalışması yaptı. Bu çalışmalardan dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a mahallem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Uzun ve meşakkatli bir yol vatandaşlarımızın mağduriyetini çok kısa sürede çözdükleri için teşekkür ediyoruz” dedi.  
Demir: Altyapısı tamamlanan grup yolumuzu asfaltlıyoruz
Altapı çalışmalarından sonra asfalt çalışmalarına başladıklarını belirten Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı M. Hakan Demir ise yaptığı açıklamada, “Battalgazi Kemerköprü mahallesi, Alişar, Mahmutlu grup yolunda MASKİ Genel Müdürlüğümüz çalışmalarını tamamladı. MASKİ Genel Müdürlüğümüz bu alanda yaklaşık 72 km kanalizasyon ve içme suyu hattı çalışması yaptı. Yapılan altyapı çalışmaları sonrasında ekiplerimiz asfalt çalışmalarına başladı. Mevcut yolumuzun tren hattına kadar olan kısmında sıcak asfalt, Alişar ve Hatunsuyu bölgesine doğru giden grup yolunda ise sathi kaplama asfalt çalışması yapılmakta. Çalışmalarımızı kısa bir süre içerisinde tamamlayacağız. Ekiplerimiz çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmektedir” şeklinde konuştu.     
 

Bakmadan Geçme