Kariyerim Geleceğim Projesinde Rektör Kızılay Öğrenciler İle Buluştu

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Erdem

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Erdem  “Kariyerim Geleceğim” projesi kapsamında İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet KIZILAY söyleşi ve sunum yapmak üzere Muhammed İkbal Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle buluştu. 
Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay, Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Kalay, Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kaçmaz, Din Öğretiminden Sorumlu İl Milli Eğitim Şube Müdürz Hayrettin Gürsul ve Din Öğretiminden Sorumlu Battalgazi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdulhakim Doğu  katıldılar. 
Toplantıda açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Mustafa KILINÇ İmam Hatiplerin ülke için önemine değindi ve bu okulların misyonundan bahsetti. Daha sonra İl Milli Eğitim Müdürümüz Battal Kanbay İnönü Üniversitesinin İl Milli Eğitim Müdürlüğü için verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti ve öğrencilere başarının sırlarını anlattı. Son olarak söyleşi ve sunum yapan İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay  başarılarla dolu hayat hikayesinden bahsettikten sonra gençlerin başarılı olmaları için neler yapmaları gerektiğini anlattı. Toplantıdan sonra Okul Müdürü Mustafa KILINÇ etkinliğe katılımları ve desteklerinden dolayı katılımcılara teşekkürlerini iletti.
 

Bakmadan Geçme